L'emblemàtica Torre Eiffel, desallotjada

Un home sospitós que hauria escalat el monument ha alertat les autoritats

L'emblemàtica Torre Eiffel de París ha estat completament desallotjada aquest dilluns, després que diverses persones s'hagin adonat de la presència d'un home sospitós. Segons informen els mitjans francesos, l'individu hauria escalat el monument. Les autoritats s'han limitat a demanar als visitants que postposin la seva visita fins a noves informacions. 

  

La Torre Eiffel, desallotjada per un home sospitós

La Torre Eiffel de París ha estat desallotjada per la presència d'un home que ha fet les alarmes perquè l'han vist escalant l'emblemàtica estructura metàl·lica. Segons han explicat diversos usuaris de Twitter a través de la xarxa social, la policia francesa ja hauria arribat al lloc dels fets i ara estarien negociant amb el sospitós mentre que tota la zona més propera al monument ha estat acordonada i evacuada com a mesura preventiva.

L'home ha estat detectat al voltant de les 14.15 hores d'aquest migdia i quan ja estava a una altura d'uns 149 metres per la part exterior de l'estructura metàl·lica. Aquesta no és la primera vegada que algú ha intentat escalar la Torre Eiffel, l'any 2015 l'anglès James Kingston va escalar el monument sense permís i esquivant les càmeres de seguretat.

Cal destacar que la Torre Eiffel és un dels monuments de la capital francesa que més visites rep cada any, en concret, al voltant de set milions de persones pugen fins al capdamunt de l'estructura i contemplen les impressionants vistes que hi ha de tota la ciutat de París. A més a més, des de la seva inauguració l'any 1889, uns 300 milions de persones han visitat la torre. 


Comentaris

envia el comentari