IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un total de 1.798 abonats es queden sense subministrament elèctric a Badalona

Endesa preveu restablir el servei al voltant de les 10.45 hores

Continuen les incidències provocades pel temporal de pluja i neu que aquest divendres afecta gairebé qualsevol punt de Catalunya. En aquests moments, segons ha informat Emergències Catalunya a través del seu perfil a Twitter (@emergenciescat), hi ha manca de subministrament elèctric a la ciutat de Badalona. 

Aquesta incidència afecta un total de 1.798 abonats i, segons ha informat la Guàrdia Urbana de Badalona, Endesa preveu restablir el subministrament elèctric al voltant de les 10.45 hores. 

Altres incidents han causat problemes a Badalona, així com l'estancament d'aigua en un dels passos soterrats de la ciutat. Es tracta del pas de la Riera de Canyadó, on ha hagut d'actuar la cuba per poder treure tota l'aigua que havien deixat les intenses pluges d'aquesta matinada i, inclús, han hagut de treballar per ajudar dos cotxes que s'havien quedat atrapats

De fet, dos equips de la Brigada Municipal s'han encarregat d'inspeccionar tots els passos subterranis i han pogut verificar el bon drenatge del pas de M. Pujol que no ha comportat cap problema. D'altra banda, també han treballat durant les primeres hores del matí, per la seguretat de la ciutadania, comprovant l'estat de les tapes de clavegueram de tot el municipi.

Un dels claveguerams afectats per les precipitacions a Badalona
Un dels claveguerams afectats per les precipitacions a Badalona | Twitter (@AjBadalona)

En total, la Guàrdia Urbana de Badalona havia atès unes 30 trucades, fins al voltant de les vuit del matí, per incidències a causa de les precipitacions. A la ciutat hi ha carrers tallats i encara continuen les tasques per restablir la normalitat.

Retencions per bassals d'aigua

El Servei Català de Trànsit ha informat de les cues que s'han generat a la C-31, a l'altura de Badalona, abans de les vuit del matí. Les retencions en sentit sud a Barcelona començaven a Premià de Mar i han estat causades per bassals d'aigua. 


Comentaris

envia el comentari