YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Un total de 3 anys sense Caroline del Valle, desapareguda a Sabadell després de sortir de festa

Els seus amics al·leguen que la van veure a 'Bora-Bora', una discoteca del Vallès Occidental

Caroline del Valle, en una imatge d'arxiu
Caroline del Valle, en una imatge d'arxiu | Facebook

El cas de Caroline del Valle és d’aquells que posa els pèls de punta. La jove, que amb només 14 anys va desaparèixer 14 de març de 2015 després de sortir de festa per Sabadell, va sembrar la consternació més absoluta entre la seva família —que a dia d’avui encara es pregunta què n’ha sigut d’ella— i entre els Mossos —que encara no han aclarit què va passar—.

Només va transcendir, de fet, la versió dels seus amics. Segons aquests, la desaparició va tenir lloc a les cinc del matí a la Zona Hermètica de Sabadell. Un barri que es caracteritza per la gran aglutinació de bars i discoteques.

La nit de la desaparició de Caroline

Era, segons la seva mare, una nena «molt poruga». Tot i això, aquesta va conèixer unes amigues noves i  la seva vida va canviar ostensiblement. Gent nova, roba nova i nous espais de lleure. De fet, va ser un d’aquests espais el que va incitar a Caroline a sortir de casa la nit de la seva desaparició.

Animada per les seves amigues, Carloline va avisar a Isabel —la seva mare— que sortiria de festa i que dormiria a casa de la seva amiga Sílvia.

L’amiga i ella van anar fins a Sabadell i allí van gravar una sèrie de vídeos on apareixien ballant dins de la discoteca Bora-Bora. Segons ‘El Periódico’, a la sortida, la presència dels Mossos d'Esquadra va propiciar una desbandada del grup de la jove, entre els quals hi havia menors amb antecedents policials.

En aquest context, un dels joves —Justin— va assegurar durant les declaracions davant els Mossos que havia vist Caroline corrent davant d’un dels agents. La darrera vegada que algú hauria vist la noia.

L’última trucada de Caroline

Aquella nit, d’altra banda, es va registrar una trucada de la jove Caroline a l’estació de trens de Sabadell. Tot i que ningú va contestar a aquella trucada, els Mossos al·leguen que potser no es tractava de Caroline.

Les càmeres de seguretat, en aquest context, van gravar el seu amic Justin en aquesta estació i amb la samarreta tacada de fang. Aquest, però, explica que es va embrutar mentre s’amagava aquella nit de la policia.  


Comentaris

envia el comentari