Fotografia de l'incendi de Mont-roig del Camp de l'1 d'agost de 2023

Un total de 20 dotacions de Bombers treballen ara mateix en un nou incendi a Catalunya

Els Bombers han rebut l'avís de l'incendi poc abans de les deu del matí d'aquest dimarts

Els Bombers de la Generalitat han rebut aquest dimarts al matí d'incendi a Mont-roig del Camp, a la comarca del Baix Camp. El foc ha començat a la zona del carrer del Déu Thot de Mont-roig, pocs minuts abans de les deu del matí, quan un tractor i una zona de vegetació forestal han començat a cremar. 

Fins a 16 dotacions terrestres i sis mitjans aeris ja s'han desplaçat fins al lloc del foc, on s'ha aixecat una important columna de fum. L'incendi afecta matolls a tocar de l'autovia A-7, que ha quedat tallada al trànsit en els dos sentits de la marxa L'incendi hauria saltat en algun punt de la via a l'altre costat. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

20 dotacions hi treballen

Fins a 20 dotacions dels Bombers es troben treballant ara mateix en les tasques d'extinció de l'incendi que crema a Mont-roig del Camp, al Baix Camp

El cos d'emergències ha rebut l'avís del foc pocs minuts abans de les 10 del matí. Fins al lloc, s'han traslladat fins a 16 dotacions terrestres dels Bombers i 6 aèries per tractar d'extingir les flames. 

«Hem activat 12 dotacions terrestres i 4 maers per l'avís d'un incendi d'un tractor i vegetació forestal a Mont-roig del Camp, a la zona del carrer del Déu Thot», ha informat inicialment el cos a través del seu compte de Twitter.

«L'incendi afecta vegetació de matollar a tocar de l'autovia A-7 a Mont-roig del Camp, la qual hauria saltat en algun punt. En aquests moments, 6 maer i 16 dotacions terrestres activades».

Tallada la via d'accés 

Degut a la proximitat de l'incendi a l'autovia A-7 a Mont-roig del Camp, la via d'accés ha hagut de ser tallada al punt quilomètric 1.030 i en els dos sentits de la marxa. 

«Per incendi, tallada l'A-7 a Mont-roig del Camp en els dos sentits de la marxa», ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT) a través de Twitter. 

El Centre d'Emergències CECAT ha ordenat a l'Ajuntament del municipi que es confinin les urbanitzacions més properes a l'incendi, com Miami Platja i Costa del Zefir.