YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Totes les incògnites sobre la desaparició de Gabriel

Els equips de recerca encara treballen buscant al menor

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.
Gabriel Cruz Ramírez. | Cedida

Fa una setmana que el petit Gabriel va desaparèixer a Almeria. Des d'aquell moment moltes persones participen en la seva recerca. En aquests moments es busca en un radi de 12 quilòmetres del camí al qual se'l va veure per darrera vegada.

L'última pista que s'ha trobat sobre el nen és una samarreta amb restes d'ADN de Gabriel, tot i que la Guàrdia Civil se sorprèn de què la samarreta estigués gairebé seca i estirada als matolls, quan dies enrere no havia deixat de ploure a la zona.

A més, d'això, altres coses creen incògnites, per exemple, una veïna ha relatat que va escoltar un cop de porta d'un cotxe al moment en què va desaparèixer Gabriel i dos veïns més han assenyalat que van veure una furgoneta blanca bastant sospitosa. 

Imagen de archivo de Gabriel Cruz Ramírez.
Gabriel Cruz Ramírez. | Almeria360

A tot això s'ha d'afegir que l'assetjador de la mare del petit va estar dues hores il·localitzable el dia que van succeir els fets, quan va manipular la polsera dues hores abans de la desaparició del petit Gabriel de 8 anys. Testimonis el van veure, a més, posar al seu cotxe fins a tres objectes sospitosos.

No obstant això, una altra dada fa que aquestes informacions no puguin acabar de ser considerades com a veritables, dos veïns asseguren que van veure al detingut llegint a la terrassa de casa seva cap a les 15.30 hores de la tarda.

 

Los padres de Gabriel escuchando la versión de la Guardia Civil
Els pares de Gabriel escoltant la versió de la Guàrdia Civil| Cedida

«Un raig de llum d'estar al camí»

La mare de Gabriel ha volgut enviar un missatge al seu fill: «El meu amor, estem aquí i et trobarem i estem ja, com hem dit mil vegades, disposats a tot el que faci falta per estar amb ell i el trobarem». Ella mateixa ha dit que, una trucada de José Ignacio Zoido ha estat com «un raig de llum d'estar al camí».

«Sabem que apareixerà, no em canso de dir-ho, sinó d'una manera, perquè el deixaran a un parc… És que ha de ser així, és que tornarà amb nosaltres, és que aquesta és la força que portem», assegura molt desesperada la seva mare. 

El seu pare, també amb paraules de desesperació ha demanat que si algú veu «alguna cosa estranya per algun lloc, alguna cosa que no li quadra, que avisi, que truqui a la Guàrdia Civil i donin alguna pista o diguin on pot estar». «El trobarem», ha afegit.


Comentaris

envia el comentari