Denuncien un cas de tràfic de drogues a l'acadèmia militar de Talarn, Lleida

Fa 5 anys la Guàrdia Civil va trobar 120 kg de droga al vaixell escola 'Juan Sebastián Elcano'

L'acusació de tràfic de drogues és molt greu i ja es troba a un jutjat   | Catalunya Diari

L'acadèmia militar de Talarn és en el punt de mira del a justícia espanyola. I no ho és pas pel procés, sinó per un pressumpte delicte de tràfic de drogues. Segons explica 'El Confidencial Digital', des de la direcció de l'Acadèmia General Bàsica de Suboficials de Talarn (Lleidas'ha denunciat un delicte de tràfic de drogues. El procés judicial es durà a terme al Jutjat Togat Militar Territorial número 31 de Barcelona (Barcelonès).

Ha estat el mateix coronel director de l'acadèmia qui ha portat els fets a la justícia. A més, també afirmen que la investigació es manté sota secret de sumari. El militar ho va denunciar a Barcelona, però com que la plaça actualment es troba buida, la instrucció l'ha assumit un jutge militar de Saragossa. 

No és la primera vegada que es veuen casos similars a aquest. Ja fa uns anys, el 2014, la Guàrdia Civil va trobar més de 120 kg de cocaïna el vaixell 'Juan Sebastián Elcano', vaixell escola de l'Armada espanyola.

A l'acadèmia on, suposadament, s'ha trobat el delicte de tràfic de drogues es duen a terme cursos d'actualització per ascendre a la brigada del Cos General de l'Exèrcit de Terra. També s'imparteix el curs d'actualització per a l'ascens a cap major de l'Exèrcit de Terra i les jornades d'actualització per a subtinents per a l'ascens a suboficial major.

Tot just el passat 28 d'abril, Talarn també era notícia per ser un dels pobles de Catalunya on Vox va recollir més suports. En aquestm unicipi de Lleida, el partit d'extrema dreta va superar el 12% dels vots, quedant en tercera posició.


Comentaris

envia el comentari