Imatge d'una discoteca.

Tragèdia en una discoteca: mor un jove de 21 anys en sortir del local

El jove va ser atropellat a la sortida i va morir poc després

La nit de Cap d'Any i els dies que l'envolten són sens dubte unes dates màgiques i especials. Tothom es reuneix amb la família i els amics per celebrar l'entrada del següent any per iniciar-lo de la millor manera possible juntament amb els més estimats. No obstant això, les desgràcies continuen passant sense importar la data en què es produeixin.

Malauradament, un jove de 21 anys que estava celebrant el Cap d'Any ha mort aquest matí atropellat per un cotxe. La tragèdia ha passat cap a les 7:45. El jove estava sortint de la discoteca Fabrik de Madrid. Al lloc dels fets s'hi ha traslladat una unitat mèdica d'emergències. Tot i això, a causa de la gravetat de les seves ferides, res no han pogut fer res pel noi. Els sanitaris del Summa-112 només van confirmar la mort del jove.

L'atropellament del noi s'ha produït a la M-407, a l'altura del quilòmetre 9, al municipi anomenat Humanes, a Madrid. A la discoteca s'estava celebrant una multitudinària festa per donar la benvinguda a l'any nou.

No és el primer cas semblant que passa a prop de la famosa discoteca. El 2017, un altre jove de 20 anys va morir per atropellament a l'alçada del quilòmetre 12. En aquest cas el jove va ser trobat estès a la carretera. Van ser uns treballadors de manteniment de carreteres que van donar l'avís a emergències.

En aquests moments la Guàrdia Civil de Trànsit està investigant el que ha passat aquest matí amb el noi de 21 anys.

Un inici del 2023 complicat a Madrid

Cal esmentar, com és evident, que no és l'únic accident que s'ha produït en aquest final i començament d'any. De fet, són dies convulsos per als serveis d'emergència a Madrid.

S'han fet un gran nombre de trucades al 112, un total de 2.904. Les dades indiquen que han augmentat respecte a l'any passat. També, durant la primera nit de l'any han incrementat aproximadament un 30% el nombre d'agressions. S'ha donat la veu d'alarma fins a 184 ocasions a causa de baralles i aldarulls.

Tot i això, és important destacar que cap de les actuacions que han hagut de dur a terme ha resultat ser summament rellevant. Des dels serveis d'emergències indiquen que no han estat contratemps molt greus.