Imatge d'un poble i una ambulància.

Drama familiar en un poble de 500 persones: un mort i 2 nens ferits en un cas estrany

La família no va arribar a la cita que tenien programada i els veïns els van anar a buscar a casa: va ser aleshores quan van topar amb la tragèdia

Inexplicable i duríssima tragèdia a Astúries. Una fuita de gas a La Mata, a la localitat de Grado, ha provocat una mort i tres ferits greus. Dos d'ells són nens petits. Segons explica la premsa local, les víctimes del succés són un matrimoni i els dos fills.

El succés ha tingut lloc a primera hora d'aquest diumenge, 15 de maig, i han estat els veïns del poble els qui han donat l'alarma. I és que, segons havien explicat, aquest matí la família tenia programada una cita i no hi han acudit. Ha estat aleshores, quan els veïns s'han personat a la casa, quan han topat amb la tragèdia. 

Al poble de La Mata hi ha gran consternació, ja que asseguren que no entenen què els ha pogut passar. A la localitat asturiana, de només 500 habitants, es coneixen tots. El veïnat segueix en estat xoc, per què almenys un dels petits ha hagut de ser intubat allà mateix.

Un matrimoni i dos fills

La consternació al poble de La Mata és màxima perquè tothom es coneix. El lloc de l'incident és una casa unifamiliar situada als afores de la localitat.

Un dels progenitors és la víctima mortal del succés i els altres tres membres de la família han resultat ferits greus. De moment no se'n sap més informació, però els veïns del poble ho viuen amb gran preocupació.

I és que han vist com, durant aquest matí, els equips d'emergències treien els ferits de l'habitatge i com, fins i tot, un dels menors havia de ser intubat al mateix lloc dels fets.

L'avís dels veïns, clau

I és que al no haver-hi explosió, ningú sabia què havia passat. Els veïns només han emès l'avís quan han vist que passava quelcom estrany.

La família no s'havia personat al punt on havien quedat aquest matí i ha estat aleshores quan han donat l'alarma als equips d'emergències.

Quan han arribat a casa seva, però, s'han topat amb la tragèdia. De moment, els dos nens continuen ingressats, així com també l'altre adult que ha quedat ferit.