Un treballador d'ADIF salva una dona a punt de morir atropellada per un tren a Cambrils

La dona s'havia col·locat a les vies amb la intenció que l'atropellés un tren

Un treballador d'ADIF salva una dona a punt de morir atropellada per un tren a Cambrils | cedida

Acte heroic el d'un treballador d'ADIF diumenge passat, en salvar una dona que estava a punt de morir atropellada per un tren a l'estació de Cambrils. La dona havia caminat i s'havia col·locat a uns 500 metres de l'estació, on hi ha el canvi de vies. Va ser aquest Diumenge de Pasqua, al voltant de les cinc de la tarda, segons ha informat el 'Diari de Tarragona'.

Va ser un treballador d'ADIF de l'estació de tren de Cambrils, que aquest diumenge treballava de guàrdia i va veure la dona palplantada al mig de les vies per tal que el pròxim tren que passés per allà l'atropellés. En veure-la, el treballador va donar l'avís per aturar la circulació dels trens i va avisar els serveis d'emergències a través del telèfon 112, que va passar l'alerta a la Policia Local de Cambrils, els Mossos d'Esquadra i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). 

Mentre no arribaven l'equip mèdic i els cossos policials, el treballador es va acostar a la dona per tal de convèncer-la que sortís del mig de les vies. Finalment, la dona va cedir i va marxar del mig del pas del tren. Els serveis mèdics la van atendre, medicant-la per calmar-la, ja que estava patint un atac d'ansietat a causa de problemes de depressió. Fins al lloc dels fets hi va acudir el seu marit, que va confirmar als serveis d'emergència el problema de la seva dona. Tot seguit, va ser traslladada en ambulància a l'Hospital Sant Joan de Reus. 

Atropellament mortal de tren a l'R16

El passat mes de març es va produir un atropellament mortal a la línia R16 a l'altura de Mont-roig del Camp i l'Hospitalet de l'Infant. L'incident va tenir lloc el dijous 14 de març a primera hora del matí, quan una persona va ser atropellada per un tren i, com a conseqüència, va perdre la vida. La circulació de trens es va veure afectada durant hores i no es va poder restablir fins al migdia. 


Comentaris

envia el comentari