Un treballador perd la vida a l'empresa on treballava després de caure al buit

Les forces de seguretat encara desconeixen quines són les causes del tràgic succés

Imagen de archivo de una ambulancia.
Imatge d'arxiu d'una ambulància | Cedida

Un veí de la localitat de Derio, al País Basc, va perdre la vida per les greus lesions que va patir en caure al buit. L'home tenia 48 anys i els fets van tenir lloc en una empresa de mecanitzats d'Artea, situada al polígon Bildosola, a les 8.20 hores del dimarts 20 de març, així com indiquen les fonts del Departament Basc de Seguretat.

  

La víctima es va precipitar des d'una gran alçada i va ser traslladada a l'hospital de Cruces, però l'equip mèdic no va poder fer res per salvar-li la vida. Pel que fa a les causes del succés, les forces de seguretat de l'Estat les estan investigant, ja que encara no hi ha cap indici que permeti conèixer els motius pels quals es va produir l'incident.

Molts casos, en poc temps

Es tracta del setzè treballador que perd la vida al País Basc des de principi d'any. Fa gairebé un mes, a finals de febrer, que un home va morir mentre treballava al cementeri de Carballal, a Santiago de Compostela, després que li caigués una làpida sobre seu.

El tràgic succés va tenir lloc a l'església de Carballal, a la parròquia de Sabugueira. Una ambulància assistencial i un helicòpter medicalitzar van atendre la víctima per traslladar-la a l'hospital, però en arribar van confirmar la seva mort i no van poder fer res per salvar-li la vida.

Un altre dels casos és el d'un home que va perdre la vida a una fàbrica de formatges de Toledo, a finals de gener. El treballador es va quedar atrapat a una màquina de la companyia, la qual li va comprimir el pit fins que el seu cos no va resistir més pressió. Novament, els serveis d'emergència que es van desplaçar a la zona no van poder salvar l'home.


Comentaris

envia el comentari