Un treballador resulta ferit crític en caure d’una teulada a Terrassa

L’home de 46 anys i veí de Calafell ha caigut des de 4 metres a un sostre situat a sota d’ell
Pla general de l'interior de les noves ambulàncies del SEM.
Pla general de l'interior de les noves ambulàncies del SEM. | CatalunyaDiari.cat

Un treballador ha resultat ferit crític durant la seva jornada laboral aquest dijous 27 de setembre al matí al centre de Terrassa. L'accident s'ha produït després que l'home hagi caigut des d'una alçada de 4 metres quan estava reparant part d'una teulada d'un edifici de la Rambla d'Ègara de la ciutat de la comarca del Vallès Occidental.

 

L'home ferit greument té 46 anys i és veí de Calafell. L'accident laboral s'ha produït al voltant de les 11.30 hores de dijous 27, quan s'ha col·lapsat el forjat de la teulada en la qual estava fent reparacions, que ha acabat cedint i fent caure a l'operari fins a un sostre situat 4 metres més avall.

Crític en caure des de 4 metres

Fins al número 245 de la Rambla d'Ègara de Terrassa s'han traslladat fins a 5 dotacions dels Bombers de la Generalitat, així com diversos agents de la Policia Municipal i tècnics municipals. Els bombers han treballat per rescatar el treballador de 46 anys ferit del sostre en el qual ha caigut, però segons el mitjà local 'Terrassa Digital', no s'ha pogut finalitzar les tasques de rescat fins tres hores després del succés.

Finalment, després de rebre les primeres cures, el ferit ha estat traslladat a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa en estat crític. Entre les tasques dels Bombers i els tècnics municipals s'ha hagut de sanejar algunes parts de les obres que s'estaven duent a terme a la teulada de l'edifici. A més, s'han apuntalat bigues per assegurar que no es produís cap mena de despreniment.

Es busquen figurants a Terrassa per la nova sèrie de Netflix

Una altra notícia ben diferent però que també afecta el municipi de Terrassa i el Vallès Occidental és la notícia que la plataforma Netflix està buscant figurants a la ciutat per formar part de la nova sèrie espanyola 'Hache'. La productora Weekend Studio estarà aquest pròxim dissabte 29 de setembre a la casa Soler i Paler per buscar persones entre 16 a 70 anys.

 

La sèrie 'Hache' està basada en fets reals i tracta sobre el tràfic de drogues a la Barcelona dels anys seixanta. Els personatges principals són Adriana Ugarte i Javier Rey. El càsting de figurants per formar part d'aquest nou projecte de Netflix tindrà lloc el 29 de setembre de 10:00 a 18:00 hores a la casa Soler i Paler, situada al carrer Font Vella 29.Comentaris

envia el comentari