IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

👉 El Govern esperarà al cap de setmana abans de prendre decisions més dràstiques

URGENT

🚑 La pandèmia segueix fora de control a Espanya amb 13.873 nous contagis

Els treballadors d'una planta de reciclatge troben el cadàver d'un nadó entre les escombraries

Estava a l'interior d'una bossa, amb el cordó umbilical tallat

Macabra troballa aquest dimarts, 16 de gener, a Granada. Els treballadors d'una planta de reciclatge van descobrir el cadàver d'un nadó en una bossa d'escombraries d'Alhedín, segons ha informat la Guàrdia Civil. El cos del petit encara tenia el cordó umbilical, que presentava signes d'haver estat tallat. 

Els treballadors de la planta van avisar ràpidament la policia a voltant de les 18.00 hores, i immediatament es va activar un protocol d'actuació. El cadàver del bebè va ser traslladat a l'Institut de Medicina Legal de Granada, on un equip forense li realitzarà l'autòpsia, per determinar quines van ser les causes de la seva mort, i també si encara estava viu en el moment de ser introduït a la bossa d'escombraries. 

La policia intenta esbrinar de quin barri és el petit

En primer lloc, la policia intenta esbrinar de quin barri o municipi de Granada és originari el petit. Per aconseguir-ho, s'estan estudiant amb molt de compte les restes que hi havia al voltant del petit, i d'aquesta forma es podria ubicar la seva procedència. Més enllà d'això, les proves d'ADN seran essencials per poder localitzar la seva mare. 

Per ara, l'únic que hi ha són les primeres reaccions dels treballadors que van trobar el petit, que asseguren que el petit no passaria dels nou mesos de gestació. El cadàver estava despullat, amb el cordó umbilical tallat i a dins d'una bossa d'escombraries de la planta on treballaven. 

El van localitzar just quan era traslladat per la cinta que transporta la brossa que descarreguen els camions. Ràpidament, van avisar la Guàrdia Civil, seguint en tot moment el protocol dissenyat per l'empresa per a casos com aquests, que també inclou alertes per a actuacions hospitalàries. 


Comentaris

envia el comentari