Un tren de Rodalies atropella una persona entre Molins de Rei i Sant Feliu

La circulació de combois ha quedat aturada com a conseqüència d'aquest incident

Aquest divendres a la tarda s'ha produït un altre atropellament a Rodalies de Catalunya a Barcelona
Aquest divendres a la tarda s'ha produït un altre atropellament a Rodalies de Catalunya a Barcelona | Cedida

Nou atropellament a Rodalies de Catalunya. Segons ha informat Renfe a través de les xarxes socials, el tren de la línia R4 que cobria el trajecte entre Martorell i Terrassa s'ha hagut d'aturar entre Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat després que una persona hagi resultat atropellada. 

No es tracta de l'única línia afectada, ja que la circulació d'altres com l'R1 també està aturada. A més, segons Renfe, els trens «poden romandre aturats més temps de l'habitual en acostar-se al punt de la incidència». El servei que ofereix l'R1 entre els diversos trens que connecten Molins de Rei amb Mataró/Arenys s'ha vist afectat i només es troben amb servei els trens que circulen entre l'Hospitalet i Mataró/Arenys.

Queixes entre els usuaris de Rodalies

Aquest accident ha causat que la circulació es trobi actualment interrompuda i per tant els trens puguin patir retard tot i que Rodalies no ha concretat quan es restablirà la normalitat en el servei que ofereix. Tampoc ha determinat de quant de temps són aquests retards. Usuaris de Rodalies porten estona esperant a l'estació sense saber què fer:

Rodalies posa en marxa serveis alternatius

Com a conseqüència, Rodalies ha anunciat a través de xarxes que s'estan gestionant serveis alternatius per carretera entre Molins de Rei i Sant Feliu de Llobregat pels usuaris de l'R4. També ha comunicat que, a la resta de la línia, hi ha afectacions que poden arribar a superar els 45 minuts a causa de l'atropellament que s'ha produït anteriorment.


Comentaris

envia el comentari