Un tren de Rodalies atropella una persona al Baix Llobregat i provoca retards

També cal dir que aquest dimarts es registren retards des de primera hora del matí a les línies R1 i RG1 per un nou problema amb la senyalització al Maresme

Un tren de Rodalies ha atropellat una persona aquest dimarts a primera hora del matí
Un tren de Rodalies ha atropellat una persona aquest dimarts a primera hora del matí al Baix Llobregat | Cedida

Un tren de Rodalies ha atropellat una persona al municipi del Prat de Llobregat, a la comarca del Baix Llobregat, aquest dimarts al matí. Segons ha informat la mateixa companyia de transport, el succés, sobre el qual no ha oferit més detalls, està provocant retards d'almenys quinze minuts a les línies R2, R2 Sud i R2 Nord, que passen per aquest punt de la xarxa ferroviària. Alhora, Rodalies ha assenyalat que els combois poden veure incrementat el seu temps de recorregut mentre circulen pel punt de l'atropellament. 

Retards al Maresme per un problema de senyalització

No es tracta dels únics problemes a Rodalies,ja que també es registren retards de 20 minuts de mitjana a les línies R1 i RG1 per una nova incidència en el sistema de senyalització entre les estacions de Vilassar i Mataró, segons ha informat Renfe. Tècnics d'Adif treballen des de l'inici del servei per solucionar aquest problema i restablir la normalitat de la circulació. La setmana passada ja es van registrar problemes diversos dies pel mateix motiu.

Usuaris enfadats amb el servei

Aquesta nova incidència tècnica que afecta les instal·lacions i que per tant no permet oferir als usuaris un bon servei ha causat que aquests arremetin novament contra el servei que ofereix Rodalies. Les queixes cap a l'operadora s'han fet visibles a través de les xarxes socials, el mateix canal per on ha anunciat l'avaria. En les seves queixes els usuaris argumenten que «estem pagant per tenir un servei de qualitat i no és així» perquè «cada dia» es topen amb alguna incidència quan han de fer ús del servei.

A causa de la incidència registrada la línia també es veu afectada a la zona de Badalona, així ho ha comunicat Rodalies, després que un altre usuari es queixés que el tren està aturat en aquella zona. Entre els comentaris la gent ha assenyalat que es tracta d'un problema que es va acumulant des de fa anys i que obtenen «cada dia la mateixa història».

D'altra banda, els usuaris, cansats de les contínues incidències que es registren a Rodalies, reclamen «indemnitzacions» perquè paguen cada dia el preu «que no és barat» per un servei que no obtenen. També manifesten, novament, que l'operadora inverteixi per arreglar la xarxa i acabar amb aquesta «odissea» que viuen cada dia els usuaris. 


Comentaris

envia el comentari