Imatge d'un tren de Renfe estacionat en una estació de tren

Un tren s'avaria en un túnel i 50 persones queden atrapades a l'interior

L'avaria afecta les línies R2 Sud, R13, R14, R15, R16 i R17

Un tren avariat al túnel entre Sitges i el Garraf afecta aquest divendres al matí diverses línies de tren, de Rodalies i regionals. Concretament, l'R2 Sud (Barcelona - Sant Vicenç de Calders per Vilanova i la Geltrú); R13 (Barcelona - Lleida per Valls); R14 (Barcelona - Lleida per Tarragona i Reus); R15 (Barcelona - Riba-roja d'Ebre per Tarragona i Reus); R16 (Barcelona - Tortosa / Ulldecona per Tarragona) i R17 (Barcelona - Port Aventura). 

Unes 50 persones, atrapades

Hi ha uns 50 passatgers a l'interior del comboi avariat, que ha estat retirat poc abans de les 10 del matí. Els trens han estat circulant per via única i els retards poden superar els 30 minuts. Ara s'espera que les línies afectades recuperin gradualment la freqüència de pas habitual.

A les 9:50 h, amb el comboi avariat apartat al Garraf, es transborden viatgers a altres trens i s'està restablint la circulació. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Quan el tren es trobava avariat a l'interior del túnel, els retards mitjans han arribat a superar els 40 minuts. Protecció Civil ha activat la prealerta del pla Ferrocat.