Trenquen el coll a un gos i l'abandonen agonitzant en una capsa a l'Ebre

Un ciclista va descobrir el gos abandonat dins d'una capsa en uns contenidors

Imatge de la capsa amb el gos abandonat al seu interior, a Jesús (Tortosa).
Imatge de la capsa amb el gos abandonat al seu interior, a Jesús (Tortosa) | Facebook

AVÍS: La imatge que hi ha al final d'aquesta notícia pot ferir la sensibilitat del lector

La Policia Local de Tortosa està investigant un greu cas de maltractament animal que va tenir lloc fa una setmana, el passat divendres 18 de gener. Es tracta d’un gos que havia sigut maltractat i posteriorment abandonat dins d’una capsa de cartó tancada, en uns contenidors. Segons la denúncia presentada davant la policia municipal, la persona que va descobrir l’animal és un ciclista que passava per l’antiga carretera de Xerta, ubicada al nucli de Jesús, al terme municipal de Tortosa, al Baix Ebre.

El ciclista va passar per davant dels contenidors i va veure com una capsa tancada es movia. El ciclista es va aturar, va obrir la capsa i va descobrir un gos mascle de raça mestís i de color marró que tremolava al seu interior i podia moure's. L’home que va trobar el gos va decidir trucar a la Policia Local de Tortosa, per denunciar els fets i que es fessin càrrec del gos. El ciclista va assegurar en el moment de la denúncia, que li feia la impressió que el gos feia almenys un dia que estava en aquella capsa tancat, ja que «estava agonitzant i en unes condicions pèssimes».

El gos tenia el coll trencar, tremolava i no es podia moure

Posteriorment, persones voluntàries del col·lectiu animalista de les Terres de l’Ebre es va mobilitzar per intentar salvar el gos abandonat. Tot indicava que el gos tenia el coll trencat, ja que el tenia torçat i l’animal no es podia bellugar, mentre no parava de tremolar. Veient que no es podia fer res per salvar-li la vida, finalment es va decidir traslladar-lo al veterinari, que va posar fi a la seva vida per acabar amb l’agonia que el gos estava patint.

Ara la Policia Local investiga el cas per tal d’esbrinar l’autor d’aquest greu cas de maltractament animal i posterior abandonament. El cas ha provocat indignació a les xarxes on, mentrestant, el col·lectiu animalista ebrenc ha demanat tota l’ajuda possible per tal de trobar la persona que va abandonar el gos, publicant-ne una imatge i demanant a les persones de la zona si reconeixen l’animal.

Imatge del gos abandonat a la capsa amb el coll trencat i tremolant.
El gos abandonat a la capsa amb el coll trencat i tremolant | Facebook

 


Comentaris

envia el comentari