Un Rodalies atropella una persona a l'Hospitalet

Els trens de l'R1 no circulen entre Molins de Rei i l'Hospitalet | Es registren retards que poden superar els 30 minuts

Els trens de la línia R1 de Rodalies no han circulat entre les estacions de Molins de Rei i l'Hospitalet de Llobregat per l'atropellament d'una persona a l'Hospitalet, segons ha informat Renfe. S'han registrat retards que han superat els 30 minuts. Els viatgers de les estacions entre Molins i Cornellà han pogut utilitzar l'R4 per desplaçar-se com a alternativa.

Un cadàver prop de la via, entre Sitges i Garraf

La circulació ferroviària entre Sitges i Garraf ha quedat completament restablerta a les 9.45 hores. Els trens han circulat per via única des de les 8.30 hores per  la presència del cos d'una persona al costat de la via, que s'ha precipitat des d'una altura de 8 metres. No hi ha signes d'atropellament i ara els Mossos d'Esquadra investiguen si es tracta d'un suïcidi  i la persona s'hauria llençat o bé es tracta d'una mort criminal, han explicat fonts policials.

Inicialment s'ha tallat la circulació completament, però en poca estona s'ha autoritzat a obrir una de les vies. Les línies R2 Sud, R13, R14, R15 i R16, així com els trens de Llarga Distància, recuperaran a partir d'ara les freqüències i horaris habituals.

 

També et pot interessar...