Tres agents dels Mossos i la Policia Local resulten intoxicats en un incendi en un pis de Santa Coloma de Farners, Girona

Va cremar totalment el menjador d'un habitatge aquesta nit de Nadal del 24 de desembre i el fum i l'aigua ha afectat altres pisos

Aquesta matinada del 24 de desembre, durant la nit de Nadal, s'ha generat un incendi en una vivenda del municipi de Santa Coloma de Farners, Girona, concretament, el foc es va produir al voltant de les 1.30 hores en un pis de la segona planta del carrer de Sant Pere número 7, segons han informat els Bombers de la Generalitat de Catalunya.

 

Les flames van arribar a cremar totalment el menjador del pis i el fum va afectar tota la resta. A més, el foc va fer caure la paret mitgera que separa els dos pisos del segon pis de l'edifici. Així mateix, el fum també va afectar la sota coberta del segon habitatge, i l'aigua utilitzada per extingir l'incendi ha afectat el pis de sota.

 

Tres agents han resultat ferits

Aquest incendi també ha provocat que diverses persones resultin ferides, concretament tres agents de la Policia Local de Santa Coloma de Farners i dels Mossos d'Esquadra van haver de ser traslladats per una ambulància del SEM a l'Hospital de Palamós després de resultar intoxicats lleus pel fum. Diversos efectius dels Mossos i la Policia Local es van traslladar fins al lloc dels fets per ajudar en l'extinció i evacuació del pis i edifici.

 

Un total de set dotacions dels Bombers de la Generalitat —tres camions, 3 vehicles lleugers i l'autoescala— es van traslladar fins al carrer de Sant Pere de Santa Coloma de Farners. Quan van arribar, els veïns del bloc de pisos ja havien estat desallotjats com a mesura preventiva.

Comentaris