IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

A presó un home amb 100 antecedents per robatoris a Girona

El lladre acumulava prop de 100 antecedents policials

Mossos d'Esquadra practicant una detenció
El condemnat acumulava múltiples antecedents policials | Twitter (@mossos)

L'Audiència de Girona ha condemnat a 3 anys de presó un lladre multireincident que acumula un llarg historial delictiu. Al judici, l'acusat Óscar Haro ha reconegut que entre el 18 i el 20 d'agost del 2018 va forçar l'accés d'una botiga de roba interior de Girona i, un cop dins, va robar 64 malles, dotze banyadors d'home, tres vestits de bany infantils, un telèfon fix i objectes personals dels treballadors. 

L'acusat acumula prop d'un centenar d'antecedents policials i nombroses sentències fermes de jutjats de Figueres. L'escrit d'acusació de la fiscalia recull fins a quatre condemnes dictades entre els anys 2004 i 2006 per robatoris amb força.

Va reconèixer els fets durant els judicis

Després de sortir en llibertat, l'investigat es va traslladar a viure a la zona de Girona. El robatori que ha portat Óscar Haro Navas a judici aquest dijous a la secció tercera de l'Audiència de Girona va tenir lloc entre el 18 i el 20 d'agost del 2018.

Segons ha reconegut l'acusat al judici, va forçar el pany d'una de les portes i va entrar a l'interior de la botiga Calzedonia situada al carrer Santa Clara de Girona. Un cop dins, va robar 64 malles, dotze banyadors d'home i tres de nen taxats en 2.355,71 euros. També es va endur un telèfon fix, objectes personals dels treballadors i 280 euros de la caixa enregistradora.

L'acusat s'enfrontava inicialment a 6 anys i mig de presó per un delicte de robatori amb força en establiment comercial amb una agreujant de multireincidència. Com que ha reconegut els fets i ha pogut acreditar un historial de consum de drogues, li han aplicat una atenuant molt qualificada de drogoaddicció. En concepte de responsabilitat civil, haurà d'indemnitzar la mercantil amb 2.913,51 euros.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari