Atraquen violentament una dona d'avançada edat a Tarragona

Els lladres van extraure diners de la llibreta bancària de la víctima

Tres detinguts per un robatori amb violència a Salou | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 1 de maig dos homes i una dona com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència i intimidació i un altre d'estafa bancària a Salou. Els tres individus van quedar en llibertat després de declarar, però amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.

Tres detinguts per un robatori amb violència a Salou

Els fets van succeir el passat 1 de maig, als voltants de dos quarts de dotze del migdia, quan una veïna del carrer Francolí de Salou, de 79 anys, va ser abordada quan tornava de comprar per un desconegut. L'home, l'estava esperant amb una dona a la porta de casa seva, la qual la va colpejar a l'esquena quan pujava les escales i li va sostreure el moneder i una llibreta bancària. 

Poc després, agents que efectuaven serveis de paisà als voltants de la zona comercial de Salou, van observar dos homes i una dona amb actitud estranya quan retiraven diners d'un caixer automàtic ubicat a la via Augusta. En identificar-se, van intentar fugir. Tot seguit, va aparèixer el marit de la víctima, el qual va explicar els fets.

Els sospitosos van aconseguir retirar 100 euros del compte bancari de la víctima, aprofitant que a la llibreta sostreta hi havia anotada la clau d'accés al compte. En aquest sentit, un d'ells portava 100 euros més, els quals havia agafat de l'interior del moneder que li havien robat a la dona i, posteriorment, havien llençat. 

Finalment, els tres detinguts, dos homes i una dona d'entre 42 i 44 anys, de nacionalitat romanesa, dos veïns de Salou i un de Barcelona, van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l'obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.


Comentaris

envia el comentari