Tres detinguts d'un clan familiar que obligaven a prostituir-se a una noia amb la que compartien pis

La jove tenia 31 anys

Els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Barcelona, han detingut tres persones com a presumptes autors de delictes d'amenaces, lesions i proxenetisme i prostitució de majors a Barcelona. 

 

Els fets es remunten al cinc de desembre quan la Guàrdia Urbana de Barcelona va informar als Mossos d'Esquadra que una noia de 31 anys s'havia posat en contacte amb ells per denunciar que estava sent obligada a exercir la prostitució als carrers de Barcelona, segons ha informat la policia catalana aquest dissabte en un comunicat.

Segons va informar la noia a la policia, pocs dies després de començar a compartir pis amb un matrimoni i els seus tres fills en el districte de Ciutat Vella, al mes de setembre, va començar a rebre amenaces i coaccions per part d'un dels fills de la família perquè exercís la prostitució i que els donés els diners aconseguits.

 

La jove havia de lliurar els diners que guanyava de la prostitució 

La jove es va veure forçada a prostituir-se i a donar-los tots els diners que aconseguia durant els tres mesos. De fet, quan no ho feia, un dels arrestats, amb qui compartia la vivenda, la pegava, fins que el 2 de desembre va decidir abandonar el domicili i denunciar els fets. Pocs dies després de marxar de la vivienda, es va posar en contacte amb la Guàrdia Urbana de Barcelona i va explicar el que li havia passat.

 

La resta dels membres van marxar a Romania

Després de la investigació que va permetre detenir el matrimoni i a una de les filles del clan familiar l'11 de desembre, els arrestats van passar a disposició judicial i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs, encara que la resta de familiars havien marxat a Romania, ara es troben en cerca i captura.

Comentaris