ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Tres detinguts per robatoris en domicilis d’Abrera, Castelldefels i Cardedeu

Tots ells els duien a terme amb força

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Martorell han pogut resoldre set robatoris amb força en domicilis d'Abrera, Castelldefels i Cardedeu gràcies a la detenció de tres homes el passat 2 de març al centre d'Abrera, al Baix Llobregat. Els tres presumptes lladres van ser arrestats després d'una persecució a tota velocitat, que va començar quan la Policia Local va detectar un vehicle sospitós, que constava com a sostret en un robatori en un habitatge de Castelldefels. 

Dos d'ells van ser detinguts pels agents locals i l'altre va ser enxampat pels Mossos a l'estació de trens d'Abrera. Les investigacions posteriors de la Policia Local van determinar que els tres homes de nacionalitat xilena, de 19, 27 i 30 anys, que eren veïns de l'Hospitalet de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet, havien comès set robatoris: cinc a Abrera, un a Castelldefels i un altre a Cardedeu. 

Els fets es remunten al 2 de març, cap a les set del vespre, quan es va tenir coneixement d'una persecució a Abrera on un vehicle, que constava com a sostret en un robatori amb força en un domicili de Castelldefels el mes de desembre, va fugir a tota velocitat de la Policia Local del municipi. El cotxe va conduir de forma temerària pel nucli urbà d'Abrera fins que es va trobar en un carrer de sentit únic sense possibilitat d'avançar i va intentar escapolir-se encastant-se contra un vehicle de la Policia Local. 

Del vehicle van sortir tres homes, dos dels quals van ser detinguts per la Policia Local. Es dona el cas que durant la persecució dos dels agents locals van resultar ferits lleus i que un d'ells va disparar un tret intimidatori a l'aire. Gràcies a descripció facilitada pels agents locals, el tercer va ser arrestat a l'estació de ferrocarrils del municipi d'Abrera pels Mossos d'Esquadra poc després. Les gestions posteriors, fetes per la unitat d'investigació de la comissaria de Martorell, van evidenciar que els tres homes de nacionalitat xilena, de 19, 27 i 30 anys, i veïns de l'Hospitalet de Llobregat i Santa Coloma de Gramenet, formaven un grup especialitzat que feien robatoris amb força a l'interior de domicilis.

Els agents encarregats del cas, van analitzar les joies i objectes que es van recuperar durant la detenció i van resoldre set robatoris amb força a domicilis: cinc a Abrera, un a Castelldefels i un altre a Cardedeu. Els tres detinguts van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Martorell, el qual va decretar l'ingrés a presó per a un d'ells, perquè li constava una ordre pendent d'ingrés a centre penitenciari, i la llibertat amb càrrecs per als altres dos.


Comentaris

envia el comentari