Dues denúncies més per abúsos sexuals a Manresa

L'acusat actua de dia i enmig del carrer i, en els tots els casos, hauria tocat el cul de les afectades

Els Mossos han comprovat que la dona morta presentava signes de violència
Segons els Mossos les víctimes denuncien tocaments al cul per part d'un home que encara no s'ha identificat | CatalunyaDiari.cat
 

Dues dones més han denunciat al llarg d’aquesta setmana haver estat víctimes de l’abús sexual d’un vianant a Manresa, aquestes denúncies se sumen a la presentada per l'Anna García, una jove que ahir mateix va fer públic un cas similar, pel mateix autor, i que va ser recolzada a les xarxes socials per 7 noiesmés que explicaven haver viscut a Manresa, també, tocaments en mig del carrer per part d'un individu.

En tots els casos, i com ja havia avançat 'Regio7', les víctimes han denunciat que un home els hauria tocat el cul mentre caminaven, en ple dia, pel centre de la ciutat. Davant dels fets, el cos policial ha obert una investigació per un presumpte cas d’abús sexual. A hores d’ara no s’ha produït cap identificació.

Ahir mateix es va fer públic el cas de l'Anna García, de 23 anys, qui va explicar els tocaments que havia patit al carrer per internet i va ser recolzada per set noies més que explicaven casos similars. Segons han declarat, el noi en qüestió les perseguia durant una estona pels carrers de la ciutat i, quan les tenia suficientment a prop, aprofitava la situació per fer-los tocaments sense el seu consentiment, i posteriorment fugia corrent. No s'ha confirmat si els dos casos estan relacionats o són fets diferents.

Mossos d'Esquadra
Ja s'acumulen tres denúncies i diversos fets similars al voltant del cas | Mossos d'Esquadra

«No vaig sentir por, sinó molta ràbia»

Així les coses, l'Anna Garcia relata que «sortia d'un establiment a la Ben Plantada, i ja el vaig veure allà». Aleshores el jove, que té «uns 25 o 26 anys i duia un barret negre i una jaqueta de color marró» la va començar a perseguir, malgrat que ella va tardar una estona en adonar-se'n.

Amb tot, quan l'Anna va reparar en la presència de l'assetjador, «amb molta ràbia, em vaig girar i vaig treure el telèfon mòbil per poder gravar-lo». Va ser llavors quan el noi «se'm va abalançar i em va posar la mà al cul. Li vaig donar una bufetada i va marxar corrent», explica la jove.


Comentaris

envia el comentari