Tres encaputxats provoquen cremades greus a un vigilant d’un pis de Salt

Els autors dels fets estarien intentant reocupar l'habitatge per posar-ho a la venda després
La Policia Local de Salt investiga els autors de les cremades al vigilant | Ajuntament de Salt

 

El vigilant d’un pis de Salt, a Girona, ha hagut de ser traslladat a l’hospital amb cremades greus després que tres encaputxats intentessin entrar a l’habitatge que estava supervisant. Els fets van tenir lloc el passat dissabte en un pis de plaça Catalunya.

 

L’habitatge havia estat violentat anteriorment per ser ocupat, raó per la qual els amos del pis havien contractat el vigilant.  Entre les hipòtesis de l’atac que s’estan contemplant, es pensa que els atacants estarien intentant reocupar l’habitatge per després posar-ho a la venda. La Policia Local de Salt està al capdavant de la investigació policial i encara no s’han detingut els autors dels fets.

 

Els atacants el van cremar amb un líquid i van fugir

Els propietaris del pis havien instal·lat aquell dia, precisament, una porta d’urgència a l’habitatge perquè els havien intentat ocupar el pis, que es troba buit perquè els amos no es troben vivint ara mateix allà. Per augmentar la seva seguretat, van contractar un vigilant de seguretat. Ell va veure com tres homes encaputxats intentaven entrar al pis mentre ell feia la seva ronda i els va intentar detenir. Els lladres el van cremar amb un líquid inflamable i van fugir.

 

L’home va quedar en flames i el van deixar amb cremades de tercer grau, sobretot a les mans, amb les quals va apagar el foc. Va haver de ser evacuat per una ambulància del SEM fins a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, on hi ha una Unitat de Cremats. Tot i la gravetat de les ferides, el vigilant va poder ser donat d’alta el mateix dia.

 

També et pot interessar...Comentaris
Mercè
Als coions els llençava el líquid a aquests pocavergonyes

envia el comentari