Tres ferits en una baralla multitudinària a Mollet del Vallès

Ha començat entre un clan de Sant Adrià del Besòs i diverses persones d’una família d’origen magribí | Estaria motivada per qüestions de droga

Mossos d'Esquadra
Els Mossos segueixen buscant als responsables de la baralla multitudinària   | Mossos d'Esquadra

Una baralla multitudinària que ha implicat a més de 30 persones ha acabat a Mollet del Vallès, a Barcelona, amb dues persones ferides per arma blanca i una altra  atropellada. Els fets han succeït aquest diumenge a la matinada, els Mossos d’Esquadra estan buscant als responsables.

Tot ha començat per una baralla entre un clan de Sant Adrià del Besòs i diverses persones d’una família d’origen magribí. El conflicte estaria motivada per conflictes de droga, les dues parts s’han anat movent fins a arribar a Mollet del Vallès.

Els tres ferits han estat atesos i traslladats posteriorment a l’hospital Sant Pau. La policia ha iniciat una investigació per localitzar als responsables de la baralla. Segons fonts policials la baralla hauria començat cap a les 22.00 hores de la nit però no va ser fins a les 3.30 de la matinada quan el conflicte es va convertir en una batalla campal.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari