Exterior d'un supermercat de Lidl

Tres ferits per una carta bomba a la seu de Lidl a Alemanya

Els fets s'han produït aquest dimecres a la tarda

Aquesta tarda s'ha produït una explosió a la seu central de Lidl a Alemanya. Els fets s'haurien produït als volts de 15.00 hores, tal com informa el diari 'Spiegel', i hauria deixat un balanç d'almenys tres ferits. Encara no es coneix la consideració dels ferits, que han estat traslladats a l'hospital, tot i que diversos mitjans locals apunten que es tractaria de ferits lleus. 

Una carta bomba o un paquet bomba

Les primeres informacions que han sorgit de l'incident és que es tractaria d'una carta bomba, tal com ha confirmat la policia alemanya. «Probablement, es tracta d'un paquet bomba o d'una carta bomba», reconeixia un portaveu policial. Aquest fet ha provocat que s'hagués d'evacuar tot l'edifici de la seu central de Lidl, on es calcula que hi havia aproximadament un centenar de treballadors. Segons els mitjans locals, la zona ha estat acordonada i s'ha necessitat l'assistència d'un helicòpter de rescat.

La seu de Lidl es troba a Neckarulm, al sud-oest d'Alemanya, i, fins al moment, no es té constància que l'empresa hagués rebut algun tipus d'amenaça prèvia segons la policia local. 

Segon incident similar aquesta setmana a Alemanya

Segons detallen alguns mitjans de comunicació de la zona, aquest no és el primer fet similar que succeeix aquesta setmana. I és que ahir dimarts, tal com relaten, també es va produir una explosió a les instal·lacions del fabricant d'aliments ADM Wild. En aquesta ocasió, la detonació també es va produir quan es va obrir un paquet i el resultat va ser d'una persona ferida. La policia, de moment, no té cap constància sobre una possible relació entre els dos incidents. I és que les dues explosions s'han produït en dues localitats que es troben a només 60 quilòmetres.