rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

VOTA A L'ENQUESTA

Quin partit triaràs el 28-A?

Tres ferits en una violenta baralla multitudinària a Cornellà

S'haurien barallat un grup de Boixos Nois contra uns joves d'ètnia gitana de Gavà

 

Els Mossos d'Esquadra investiguen una baralla violenta que hauria acabat amb tres persones ferides la matinada d'aquest dissabte a Cornellà de Llobregat. Segons ha avançat 'El Periódico', els fets van tenir lloc pels volts de les sis del matí a la carretera d'Esplugues, a l'alçada del número 246, i s'hi va veure implicat un grup nombrós de persones.

 

Els agents van rebre l'avís després que diversos testimonis alertessin dels aldarulls al telèfon d'emergències 112, però quan es van desplaçar fins al lloc de l'incident ja no hi quedava ningú.

 

Poc després, els Mossos van rebre una trucada de l'Hospital de Viladecans per informar que tres joves havien anat al centre sanitari amb diferents contusions causades per una baralla. Pel que sembla, els companys dels ferits van preferir traslladar-los ells mateixos al centre hospitalari en lloc d'esperar als serveis d'emergències.

  

  

 

 

Els veïns van poder gravar la baralla

Davant els forts crits, alguns veïns van sortir als balcons i en veure el que estava passant van decidir trucar al 112 i gravar la baralla amb els seus telèfons mòbils. En les imatges, es pot veure com fins i tot quan les víctimes es troben malferides a terra, els agressors els hi continuen donant puntades de peu i cops amb uns pals de fusta que acabaven d'arrancar d'una jardinera del passeig.

 

 

Segons les primeres informacions, la baralla va enfrontar seguidors radicals del Futbol Club Barcelona —al vídeo es poden sentir crits de «Boixos Nois»— i un grup de joves d'ètnia gitana de Can Espinós de Gavà.

 

L'alcalde de Cornellà lamenta els fets

«No hi ha veïns de Cornellà entre els implicats», ha explicat l'alcalde del municipi, Antonio Balmón, que s'ha mostrat preocupat pel grau de violència que es poden veure a les imatges. «És el primer cop que passa alguna cosa semblant a la zona», ha puntualitzat.

 

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets, tot i que encara no s'ha produït cap detenció. Fins al moment només s'ha donat a conèixer la identitat d'un dels ferits, que seria el fill d'un patriarca d'ètnia gitana de Gavà.