Tres joves detinguts acusats d'una agressió sexual a Càceres

Els fets van tenir lloc el 20 de maig a Plasencia quan la víctima anava caminant pel carrer

Agents de la Policia Nacional han detingut tres joves de 26, 27 i 28 anys, acusats d'una agressió sexual a una dona a Plasencia, Càceres. Després d'introduir la víctima a cops de genoll en un vehicle, dos d'ells «la van sotmetre a actes vexatoris i humiliants», mentre el tercer gravava amb el mòbil l'agressió. Els fets van ocórrer cap a les tres de la matinada del passat 20 de maig, quan la víctima, segons va relatar a la denúncia que va interposar posteriorment, caminava per l'avinguda de la Vera d'aquesta localitat i se li va acostar un vehicle, tipus monovolumen, ocupat per tres homes. Després d'aturar-s'hi al seu costat, un dels ocupants li va mostrar a través de la finestra un feix de bitllets, mentre que un altre va baixar del vehicle, la va agafar per darrere i la va introduir al cotxe a genollades.

Al mateix lloc, i amb el vehicle aturat, dos dels ocupants van agredir la víctima i, sota amenaces, «la van sotmetre a tot tipus d'actes vexatoris i humiliants de caràcter sexual», mentre el tercer gravava tota l'escena amb un telèfon mòbil des dels seients posteriors. Mentre gravava, va arribar a comentar als seus companys: «Violem-la amb condó, la portem al camp, la matem i la fiquem al maleter», segons informa la Policia Nacional a la nota de premsa. Així, quan va passar una persona per la vorera, els autors es van espantar, tirant la víctima del cotxe i marxant del lloc.

Interposada la denúncia, els agents de la Unitat de Família i Dona (UFAM) van ser els que van assumir des del primer moment la recerca dels fets i la protecció de la víctima. A partir del tipus de vehicle en què es va cometre l'agressió, el color del cotxe i les dades parcials de la matrícula aportats a la denúncia els investigadors van aconseguir identificar l'automòbil en qüestió i el seu titular, una persona les característiques físiques de la qual coincidien plenament amb les descrites per la víctima.

Continuant amb la recerca, els policies també van aconseguir identificar els altres dos homes que haurien participat en els fets delictius, amics del titular del vehicle que aquesta nit havien sortit amb ell a fer unes copes. Identificats els presumptes autors dels fets denunciats i obtinguts els indicis i proves necessàries, dos d'ells van ser detinguts el passat dia 31 de maig, mentre el tercer va ser detingut el passat dijous. Els detinguts van ser traslladats fins a dependències policials per la pràctica de les corresponents diligències, després que hagin estat posades a la disposició de l'autoritat judicial.


Comentaris

envia el comentari