URGENT

📌 La pandèmia segueix reculant a Espanya abans d'un cap de setmana clau

Tres joves escalen una part de la Sagrada Família i pengen el vídeo a YouTube

Els agents privats els van veure a mitja pujada i els van fer avortar l'escalada

Imatge d'arxiu de la Sagrada Familia.
Imatge d'arxiu de la Sagrada Familia. | Cedida

Durant la matinada del 9 al 10 de març, tres joves van escalar part de la façana de la Sagrada Família burlant la seguretat del recinte. Cal destacar que aquest vídeo té una durada de 17 minuts i va ser penjat a la xarxa per ells mateixos el passat 13 de març.

 

 

Les imatges en qüestió, que ha penjat un dels protagonistes a la seva pàgina de YouTube, han recollit fins al moment 325.143 visualitzacions. L'acció va tenir lloc de nit, quan ja no hi havia visitants al temple, i els tres joves protagonistes, als quals primer es veu en un pis de Barcelona, expliquen que han esperat una hora i mitja fins a trobar l'entrada ideal.

Llavors, és el moment en què comença l'acció. Els tres individus salten la tanca de seguretat del recinte i comencen a escalar per una de les bastides de les obres de la Sagrada Família. Cal destacar que un dels joves filma tota l'acció amb una càmera que porta subjectada al front.

 

Els agents de seguretat els van descobrir

Quan estan a mitja escalada, en aquell moment només hi ha dos dels tres protagonistes, perquè el tercer és un tros més amunt,el càmera detecta que els efectius de seguretat privada del temple els han descobert. 

 

Ell i el seu company s'amaguen darrera la bastida que estan fent servir per pujar i filmen com un ascensor puja els guàrdies, que passen a escassos centímetres d'on són ells sense veure'ls. Minuts més tard, apareix el tercer jove, que baixa des d'un tros més amunt i explica que els guàrdies de seguretat no l'han vist. 

Aleshores, els tres decideixen des d'aquest punt a desenes de metres d'alçada que val més avortar l'acció i marxar. Es veu en aquest instant, com tots tres comencen els descens dins arribar al punt per on han començat a pujar. Des d'allà tornen a saltar la tanca del recinte cap al carrer.

 

En aquest instant, els joves observen com almenys un dels agents de seguretat privada els ha vist i comencen a córrer pels carrers adjacents a la Sagrada Família fins a un parc on es veuen segurs i on comenten la proesa que han portat a terme.


Comentaris

envia el comentari