Una perillosa banda assalta un local i lliga treballadors i clients a Barcelona

Els Mossos van localitzat sis persones amb les mans lligades i amb diversos cops

Cinta Mossos d'Esquadra 'No Passeu'
Els Mossos han detingut tres persones dins l'associació cannàbica | Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres lladres violents en ple assalt a una associació cannàbica de l'Eixample de Barcelona. La policia va rebre l'avís per alarma de robatori i les primeres informacions situava uns individus amb roba fosca i passamuntanyes a un local on, segons els veïns, se sentien crits.

Quan els agents van arribar-hi van comprovar que a la part inferior hi havia diversos objectes desendreçats i davant la possibilitat que hi hagués gent en risc, van entrar-hi. Van localitzar dos homes vestits amb roba fosca que van intentar fugir escales amunt sense fer cas de les indicacions policials perquè s'aturessin. Els Mossos van accedir al pis superior on van localitzar nou persones, sis de les quals tenien les mans lligades amb brides.

Van amenaçar les sis persones que eren al local

Mentre els agents controlaven les tres persones que no duien les mans lligades, van localitzar un revòlver a l'interior d'una caixa on també hi havia marihuana i un ganivet platejat al costat de la porta que donava accés a l'estança. Després de parlar amb les persones lligades de mans, els mossos van escorcollar les altres tres i els van trobar 9.617 euros, 108 tubs de plàstic amb haixix, 49 bossetes amb marihuana, una navalla i dispositius electrònics.

L'exploració al local també va permetre als agents comprovar que hi havia un desordre generalitzat amb restes de marihuana per terra i part del mobiliari violentat. Les sis persones lligades eren dos treballadors del local i quatre socis. Els agents els van trobar espantats i amb dolor en diverses parts del cos.

Els mossos van detenir els tres homes, amb prop de quaranta antecedents policials, majoritàriament per robatoris violents, que passaran a disposició judicial pròximament. Són homes d'entre 23 i 25 anys, de nacionalitat russa i espanyola.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari