Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Tres lladres, atrapats 'in fraganti' a Sant Cugat del Vallès

Es trobaven vigilant un restaurant amb una actitud sospitosa, però van acabar en mans dels Mossos d'Esquadra
Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra | cedida

 

Tres joves de nacionalitat georgiana i amb domicili desconegut van ser detinguts pels Mossos d'Esquadra com a presumptes autors d'un robatori en grau de temptativa a Sant Cugat del Vallès, a la comarca del Vallès Occidental.

 

La detenció va tenir lloc el passat 27 de juliol, al voltant de les dues de la matinada. Va ser llavors quan una patrulla de paisà dels Mossos va veure els tres homes, mig amagats i amb una actitud sospitosa. Els agents van detectar que els presumptes lladres es trobaven vigilant des d'una zona propera un restaurant, segurament després d'haver decidit que seria el seu pròxim objectiu.

 

Una bossa amb tornavisos i una clau anglesa

 

La patrulla dels Mossos d'Esquadra va estar en tot moment a l'aguait i vigilant de manera discreta els moviments que duien a terme els sospitosos. En veure que feien moviments estranys al costat d'uns sacs de runa que hi havia al carrer, els agents van decidir actuar. Una patrulla de la policia local també va desplaçar-se al lloc dels fets per donar-los suport.

 

Els agents van escorcollar els presumptes delinqüents al mateix lloc dels fets, i van trobar que un d'ells havia llençat una bossa a prop de les runes. Un cop van mirar a l'interior, la policia va trobar tornavisos, una clau anglesa i llanternes. Aquesta troballa va donar motius als policies per detenir els tres sospitosos per un presumpte delicte de robatori en grau de temptativa. 

 

Posada immediata a disposició judicial

 

Tan sols 24 hores després dels fets, els 3 detinguts van passar a disposició judicial. Un cop va tenir lloc la vista, el jutge va decretar llibertat amb càrrecs per a tots tres. A expenses de què les actuacions judicials contra els 3 presumptes lladres continuïn, es desconeix si aquests tenen antecedents o si podrien, estar vinculats amb altres robatoris d'aquest tipus.