rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Troben els cadàvers de la mare i el nen de 10 anys desapareguts a Canàries

Tres membres d'una família detinguts en desmantellar un narco-laboratori a l'Hospitalet de Llobregat

La investigació va començar per un robatori en una casa de Castelldefels | Els Mossos han detingut a dos germans i la mare; un d'ells ha ingressat a presó
Imatge del material que els Mossos van trobar a casa del lladre. | CatalunyaDiari.cat

 

Els Mossos d’Esquadra han detingut a tres persones, dos homes i una dona, de la República Dominicana, de 21, 23 i 47 anys, i veïns de l’Hospitalet de Llobregat per tenir un laboratori de manipulació i fabricació de droga. Se’ls hi imputen delictes contra la salut pública, concretament per elaboració i tràfic de drogues, i també un delicte de robatori amb força, que és des d’on es va iniciar la investigació. Les detencions i la investigació han anat a càrrec de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Gavà de la policia catalana.

 

La investigació es va iniciar, a començaments del mes d’abril, amb la denúncia d’un robatori en un domicili al municipi de Castelldefels. La víctima havia trobat un home en un dels dormitoris del domicili i el lladre, en veure’s sorprès i amb un joier a la mà, va fugir per una finestra, ajudant-se dels estenedors de la roba, fins al pis inferior. El lladre va aconseguir endur-se diferents joies i rellotges amb un valor d’uns 4.500 euros.

 

Van caure per entrar a robar en una casa

Gràcies a la informació aportada pels diversos testimonis que haurien vist fugir el lladre en un vehicle i les gestions policials, els investigadors van aconseguir identificar el presumpte autor. Finalment, el 20 d’abril, els mossos van realitzar una entrada i escorcolls al domicili del lladre al municipi de l’Hospitalet de Llobregat.

En el decurs de l’escorcolls, a més de joies, rellotges, diners, documentació i eines per entrar als domicilis, els investigadors van localitzar productes químics, estris, eines i maquinària que es fa servir per l’elaboració i manipulació de substàncies estupefaents, com per exemple, una balança de precisió, així com diferents dosis presumptament de cocaïna en una de les habitacions del domicili.

 

Tenien un laboratori per fabricar droga a casa seva

Davant les evidències que el domicili de la persona investigada era un laboratori de droga, els investigadors van detenir el presumpte autor del robatori, així com a la seva mare i el seu germà, que es trobaven presents al domicili, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, en la seva vessant d’elaboració i tràfic de drogues. Els detinguts van passar a disposició judicial del jutjat de guàrdia de l'Hospitalet de Llobregat, i el jutge va decretar l’ingrés a presó del principal investigat pel robatori amb força.