Tres menors apallissen un home en un intent de robatori a Girona

Els acusats volien robar-li el telèfon mòbil que duia a la mà

Els Mossos han detingut tres homes que planificaven un assassinat a Barcelona
Els Mossos han obert una investigació per buscar els culpables de l'agressió | Mossos d'Esquadra

Tres joves menors d’edat van apallissar aquest passat divendres 24 de maig un home al carrer Portal Nou de Girona, a l’alçada d’un geriàtric anomenat Maria Gay. Els acusats tenien la intenció de fer-se amb el telèfon mòbil de la víctima, ja que el duia a la mà.

L’home atracat era un veí de Salt de 38 anys, tal com explica el mitjà ‘El Gerió’. La víctima es dirigia a la Facultat de Lletres de la Universitat de Girona per recollir el seu vehicle estacionat quan dos nois el van amenaçar. L’home els va descriure com «molt joves» i amb «fraccions magrebines». En el moment en què va travessar el carrer pel qual passava per pujar les escales que uneixen el carrer Portal Nou amb el passeig Fora Muralla, un tercer jove, el qual va descriure com «de fraccions africanes», el va empentar.

Fruit d’aquesta empenta, la víctima va caure a terra i els tres acusats van començar a colpejar-li la cara, el cap i l’esquena, donant-li cops de puny i puntades de peu. L’home es va aixecar i va començar a defensar-se dels seus agressors, els quals no van poder robar-li res. Finalment, va poder fugir del lloc dels fets.

Posteriorment, la víctima es va dirigir al CAP Güell perquè l’examinessin. Allà li van confirmar que presentava contusions al cap, la mandíbula, el front, les mans, l’esquena, una espatlla i els genolls. En aquests moments, els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per identificar els joves agressors, després d’una acurada descripció per part de la víctima, qui va decidir denunciar els fets.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari