Tres mesos sense trobar el culpable de l'assassinat del jove treballador de Sabadell

Els Mossos d'Esquadra només tenen un retrat de la situació i consideren la possibilitat que hi hagi més d'un culpable

El carrer de Gràcia de Sabadell, on van tenir lloc els fets
El carrer de Gràcia de Sabadell, on van tenir lloc els fets | Google Maps

Es compleixen tres mesos del crim que va posar fi a la vida d’un jove treballador de Sabadell i, tot i el temps, la investigació segueix sense trobar els culpables del delicte. Tal com asseguren diverses fonts policials, l’única pista que tenen des de ja fa setmanes és un retrat de la situació amb el perfil de l'autor, però encara no l’han pogut identificar. De fet, i gràcies a les càmeres de seguretat de la zona, el cos policial especula sobre la possibilitat que hi hagi més d’un responsable perquè ha visualitzat una parella que rondava pel mateix indret poc abans del crim.

La policia va acordonar el carrer Gràcia de Sabadell després de la mort del Jove
La policia va acordonar el carrer Gràcia de Sabadell després de la mort del jove | CatalunyaDiari

 

El moment del crim

El crim va succeir la matinada del 28 al 29 de juny quan el jove de 32 anys caminava per un dels carrers del Centre de Sabadell, el barri més antic de la ciutat. A altes hores, va rebre una ganivetada letal al mig del carrer i, tot i aguantar caminant durant uns minuts més, va acabar dessagnant-se a prop d'un caixer automàtic. Poc després arribaren els equips sanitaris, els quals van acabar de constatar la mort i de determinar que havia estat originada per una ganivetada al femoral.

Quan la notícia va arribar als Mossos d'Esquadra, la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana Nord començà a investigar els fets i a coordinar la recerca. Aviat descartaren la idea que el crim hagués estat causat per una baralla o per un robatori, ja que les pertinences de la víctima, així com la cartera o la motxilla, estaven intactes. En conseqüència, i des d'aleshores fins ara, optaren per prendre nota dels primers testimonis i proves i analitzar-les.

La família confia en la investigació

La memòria del barceloní, que treballava com a informàtic al Banc Sabadell i s’havia quedat a la ciutat per veure un partit de futbol, s’ha honrat aquest cap de setmana. Tant íntims com coneguts han col·locat flors al punt on va perdre la vida el jove, al carrer Gràcia. Per la seva banda, la família assegura seguir confiant en els investigadors i en els futurs resultats de la recerca malgrat la manca de notícies per part d'ells. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari