Tres joves violen en grup una noia a Cambrils

Els fets van tenir lloc el matí de Sant Joan, quan un grup de joves acabava de celebrar la revetlla

Tres joves d'entre 20 i 26 anys, veïns de Cambrils i Salou, segueixen a la presó de Mas d'Enric de manera preventiva i sense fiança a l'espera que els arribi el judici per haver violat una noia a primera hora del matí del passat 24 de juny. Els fets van tenir lloc en un pis de l'avinguda de la Diputació de Cambrils, quan un grup de joves, entre els quals hi havia la víctima i els agressors, es van trobar per acabar de celebrar la revetlla de Sant Joan, segons informa el 'Diari de Tarragona'.

Segons apunta la informació judicial, la noia es trobava en una habitació amb un dels agressors, amb el qual havia intimat prèviament, quan un segon jove va entrar, i després de tancar la porta i deixar-ho tot a les fosques, es va sumar al seu amic per començar a abusar de la noia. La víctima va entrar en estat de xoc, un fet que els agressors van aprofitar per intensificar l'abús, treure-li la roba i violar-la.

Una amiga la va treure de l'habitació

Al cap de poca estona, un tercer jove, amic dels agressors es va sumar a l'agressió sexual, i tot i que la víctima ja havia aconseguit reaccionar i s'havia negat rotundament a mantenir relacions sexuals amb cap dels acusats, aquests van seguir violant-la fins que se'n van cansar. El darrer agressor encara es va quedar una estona més amb la víctima, fins que va ser interromput per una amiga de la noia que la va treure de l'habitació.

Un cop rescatada, la víctima li va explicar plorant el que havia passat a la seva amiga i totes dues van marxar immediatament del pis; van posar una denúncia als Mossos d'Esquadra i una revisió mèdica va confirmar l'agressió sexual.

Tres dies després de l'agressió, el 27 de juny,  el jutge va decidir que els acusats ingressessin a la presó de manera preventiva, davant l'evidència del delicte del qual se'ls acusa i el possible risc de fuga; si bé la defensa ha mantingut en tot moment que no hi va haver cap delicte i que en tot moment els presumptes agressors van comptar amb el consentiment de la víctima.

També et pot interessar...