YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Tres testimonis afirmen que Diego Miguel estava a 60 quilòmetres de Gabriel quan va desaparèixer

Tres veïns del detingut el van veure assegut a una cadira de la seva terrassa

Diego Miguel, acosador de la madre de Gabriel
Diego Miguel, abusador de la mare de Gabriel | El Español

El polèmic cas de Gabriel Cruz, el nen de vuit anys que va desaparèixer a Níjar, és una gran incògnita. La falta d'indicis i la confusió regeixen el cas cada vegada més. La detenció del presumpte culpable, Diego Miguel, no s'ha relacionat encara amb el menut, tot i que seria una de les suposicions dels investigadors. Fa només uns dies que va ser detingut, però els fets sembla que indiquen que no estaria implicat en el cas i, inclús, se l'està desvinculant.

Tres testimonis a favor seu

Fins a tres persones han declarat que el dia de la desaparició del petit, Diego Miguel es trobava a 60 quilòmetres de la zona on Gabriel va ser vist per última vegada. De fet, ell mateix va afirmar que estava lluny d'allà junt amb la seva mare i un amic.

Els testimonis són tres veïns seus, els domicilis dels quals donen a la part de darrere de la casa de Diego Miguel. Tots ells han assegurat que el presumpte culpable estava a la terrassa de casa seva, assegut a una cadira blanca de plàstic, una hora després de la desaparició de Gabriel.

La mare del petit va indicar que els senyals dels repetidors de la zona no situaven l'agressor a prop de la zona on va desaparèixer el seu fill. Tot i que cal recordar que es va treure la polsera telemàtica el mateix dia de la desaparició. La falta de proves i les declaracions dels testimonis fan pensar que ell no seria el culpable, encara que va presentar-se a l'escola del Gabriel diverses vegades per tal de veure la seva mare.

El petit Gabriel, desapareghut fa una setmana
El petit Gabriel, desaparegut fa més d'una setmana  | Antena 3  

El seu cotxe no serveix com a prova

Segons un dels testimonis del cas, el detingut hauria introduït tres objectes sospitosos al seu cotxe el dia en què va desaparèixer Gabriel. Concretament, estaríem parlant d'una pala, un pic i una bossa de tela de grans dimensions. Per això, la Guàrdia Civil va registrar el vehicle de Diego. Un dels fets més peculiars és que el cotxe estava completament net, ja que l'hauria rentat 24 hores abans de la desaparició, segons ell mateix va indicar. No obstant això, cap pertinença el podia incriminar.

L'alarma va saltar quan van registrar el vehicle del seu pare perquè en el seu cotxe van trobar quelcom que els va fer sospitar, tot i que no ho han pogut relacionar amb la desaparició. Així doncs, sembla que el rumb de la investigació està portant a Diego lluny de la culpabilitat.


Comentaris

envia el comentari