ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Denuncien trets amb perdigons en un balcó amb una estelada a Barcelona

Els afectats van rebre un atac a la finestra de casa seva, situada a prop de la Sagrada Família, per tenir col·locada al seu balcó una estelada

Durant aquests mesos, diversos veïns de Barcelona han denunciat atacs amb armes de foc o balins a domicilis familiar son estava col·locada una estelada o elements simbòlics de l'independentisme. L'últim cas s'ha registrat en un pis situat al voltant de la Sagrada Família.

Denuncien un atac amb perdigons a un balcó per l'estelada

Ja són diversos els usuaris de les xarxes socials que estan difonent una imatge d'un vidre amb un forat produït suposadament per una escopeta de perdigons. Segons sembla, una persona hauria disparat contra l'habitatge i ha acabat impactant contra un vidre «per tenir una estelada».

Sembla que aquest atac amb perdigons es va produir durant el dimarts, tal com ha informat el tertulià de RAC1 Josep Martí Blanch al seu compte de Twitter: «Van disparar a la finestra de casa d'una amiga per tenir estelades». Però també han condemnat aquest atac el fotoperiodista Jordi Borràs o l'actriu catalana Lali Barenys.

Un altre atac amb balins al barri de Sarrià

Aquest atac amb perdigons en un pis de Barcelona per lluir l'estelada al balcó no és un fet aïllat, de fet, s'han registrat altres successos similars. El passat mes de gener, un veí del barri de Sarrià va denunciar davant els Mossos d'Esquadra de diversos trets amb una pistola de balins en una de les finestres de casa seva.

Concretament, els balins van impactar contra un vidre, i també contra una persiana i van fer forats a una estelada. Se sospitava que els trens provenien de l'edifici de davant, ja que en un setè pis era pràcticament impossible que ningú hagués pogut arribar a aquella altura.

Preocupació per la seguretat i incivisme

El veí afectat va lamentar l'atac: «Em sap greu, perquè algú que arriba fins a l'extrem de disparar demostra que no està gaire bé. [...]En aquesta zona de Sarrià no hi ha un gran sentiment independentista».

Però la preocupació de l'home va augmentar a causa de la seguretat de la seva família. De fet, va arribar a comprendre que algú hagués volgut disparar a una estelada, però es va mostrar molt preocupat perquè en la finestra que va rebre els balins, era la mateixa on el seu fill d'un any mira com passen els cotxes.


Comentaris

envia el comentari