El tribunal que jutja la violació de 'La Manada' inclou en la causa una foto publicada en xarxes per la denunciant

Una defensa va presentar un informe de detectius privats però després el va retirar, i sí està inclòs un altre informe de xarxes socials

'La Manada' durante los Sanfermines, momento en que son interceptados por la policia
'La Manada' durant els Sanfermines, moment en què són interceptats per la policia| Cedida

La Secció Segona de l'Audiència de Navarra va acceptar el dilluns incorporar a la causa per la suposada violació grupal en Sanfermines una fotografia recentment publicada en una xarxa social per la jove denunciant dels fets. 

Aquesta fotografia s'incorpora a un informe realitzat per detectius privats sobre les publicacions de la denunciant a les xarxes socials. Justament la defensa hauria contractat un detectiu privat per fer un seguiment de la vida privada de la jove amb la finalitat de tractar de demostrar que actuava amb normalitat, a fi de justificar que, en realitat, no estava afectada pel succeït.

L'informe va ser aportat per l'advocat d'un dels acusats al moment de presentar el seu escrit de defensa, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Navarra. Aquesta prova documental va ser acceptada en el seu moment pel tribunal sentenciador, la Secció Segona de l'Audiència de Navarra.


I dilluns passat, en el transcurs de les qüestions prèvies a l'inici del judici, un altre advocat defensor va sol·licitar agregar a aquest informe, com una prova documental més, una fotografia recentment publicada per la denunciant en un dels seus comptes de les xarxes socials, una petició que va ser estimada pel tribunal.

A més, segons ha precisat el TSJN, una de les defenses va presentar a la conclusió de la fase d'instrucció un informe d'uns detectius privats sobre la denunciant, un informe que posteriorment el mateix advocat va retirar de la causa i va sol·licitar que es tingués per no presentat.


Comentaris

envia el comentari