Imatge de l'arrestat a Igualada per una violació a una nena de 16 anys.

La troballa d'última hora dels Mossos d'Esquadra a l'habitació del violador d'Igualada

Les analítiques de les mostres han donat positiu

Els Mossos d'Esquadra han trobat l'ADN de la noia d'Igualada que va patir una violació la nit de la Castanyada a l'habitació del noi de 21 anys detingut.

D'aquesta manera, la policia catalana, la qual porta al capdavant d'aquesta investigació durant més de cinc mesos, de la mà de la policia científica, va posar en marxa, dijous passat, l'anàlisi d'unes mostres localitzades durant l'escorcoll del domicili del noi.

Han donat positiu

Finalment, les analítiques de les mostres han donat positiu. Així ho ha confirmat el comissari en cap dels Mossos d'Esquadra, Josep Maria Estela, a 'El món a RAC1'.

«La satisfacció és enorme. Ho és per mi, per l’organització i pel grup de treball que han treballat de forma intensa», ha declarat al mitjà.

Risc de suïcidi

El detingut per l'agressió sexual es troba en constant vigilància al centre penitenciari de Brians per risc de suïcidi.

D'aquesta manera, s'ha activat el protocol per evitar autolesions o suïcidis a causa d'un informe psiquiàtric, després que professionals de l'àmbit el visitessin a la mateixa presó i determinessin la necessitat d'activar aquesta mesura preventiva.

A hores d'ara encara està per conèixer si l'autor dels fets serà ingressat a l'Hospital Psiquiàtric Penitenciari o a un altre mòdul del mateix centre.

La causa segueix oberta per agressió sexual i assassinat en grau de temptativa i continua sota secret de sumari.

▶️ Dos joves marroquins detinguts per boicotejar una processó de Setmana Santa a Catalunya

La nit de la Castanyada

El jove va ser detingut per agredir sexualment una noia al polígon industrial Les Comes d’Igualada, quan la víctima es dirigia a l’estació de tren després de sortir de la discoteca Epic la nit de la Castanyada.

L'agressor, que té antecedents policials per abusos sexuals, va ser arrestat al pis on vivia al centre de la capital de l’Anoia

Els Mossos d'Esquadra van escorcollar el seu habitatge durant vuit hores, amb ell al davant, des d’allà se’l van emportar a la comissaria d’Igualada, i aquest dissabte passat el van portar davant del jutge. 

Finalment, el jutjat número 4 d’Igualada el va enviar a presó sense fiança per violar una menor de 16 anys.

El noi només va respondre les preguntes del seu advocat.