Troben 80 gats en una casa d'Empuriabrava després d'un desnonament

Demanen voluntaris per acollir-los o ajudar en la seva cura

 

 
Imatge dels gats a la casa | Cedida.

 

Un desnonament a Empuriabrava ha deixat a més del propietari al carrer una vuitantena de gats sols al domicili. L'inquilí, que devia tenir la Síndrome de Noè, convivia amb els felins i ara l'Associació Progat i Gos d'Empuriabrava ha demanat ajuda a través del seu compte de Facebook per buscar-los casa.

Segons el Diari de Girona, aquest és un cas d'extrema gravetat perquè no tenen suficients recursos per fer-se càrrec de tants gats de cop. «Ens han encarregat la custòdia de 80 gats procedents d'un cas d'una Síndrome de Noè. Hem portat al refugi els més petits però no tenim capacitat suficient per a tots. De moment, continuen a la casa fins que trobem una solució. Només tenim dos mesos de marge», assegura l'entitat.

Per aquest motiu, demanen voluntaris disposats a col·laborar, ja sigui amb cases d'acollida, material que es pugui aportar, com pipetes, sorra o productes de neteja, entre altres. El passat dia 19 de desembre es va produir el desnonament i el consistori no va conèixer la situació fins que la Policia Local va demanar als serveis tècnics per si podia fer gestions per solucionar el cas i han donat un marge perquè poguessin retirar els animals.

Demanen ajuda ja que només tenen dos mesos de marge | c

 


Comentaris

envia el comentari