Troben a Barcelona la menor de 17 anys desapareguda a Aiguamúrcia

Els Mossos d'Esquadra han informat dels fets aquests matí

Els Mossos d'Esquadra han informat que han localitzat, sana i estàlvia, aquest divendres, 15 de febrer, a Barcelona a la Júlia, la menor de 17 anys que va desaparèixer al municipi d'Aiguamúrcia, a la comarca de l'Alt Camp, durant la nit d'aquest passat dimecres, 13 de febrer. 

La jove ha estat trobada entre les 3.00 i les 4.00 hores de la matinada a Barcelona, segons han confirmat fonts dels Mossos d'Esquadra. Un cop han pogut localitzar la menor, l'han portat a una comissaria de Barcelona a l'espera que una persona responsable de la jove la traslladés un altre cop fins al seu lloc de residència. 

Fonts dels Mossos també han informat que la família de la jove ja coneix que la noia ha aparegut en perfectes condicions i que, per sort, tot ha quedat en un ensurt. 

Es va organitzar un dispositiu de recerca per trobar la noia

La noia, de 17 anys, va desaparèixer la nit del dimecres 13 de febrer al municipi d’Aiguamúrcia, a la comarca de l’Alt Camp. Hores després, els Mossos d’Esquadra van publicar que la jove havia desaparegut i van donar algunes dades i descripció física, per tal de poder localitzar-la o reconèixer-la, una informació que va córrer ràpidament per diversos canals, sobretot, les xarxes socials, on molts usuaris van compartir la imatge de la jove. 

Segons la informació que va donar la policia catalana, la noia vestia un pijama de color violeta amb taques negres i «el dibuix d'un gat als pantalons». No duia documentació ni telèfon mòbil.

De seguida es va posar en marxa un dispositiu de recerca, que es va iniciar aquest passat dijous al matí, on van participar Bombers de la Generalitat i Mossos d’Esquadra. L’helicòpter dels Bombers va sobrevolar la zona boscosa de Can Ros, sense resultats i al municipi d'Aiguamúrcia també hi van treballar sis dotacions terrestres.

En les darreres hores, abans que es conegués que la noia havia estat localitzada, molts ciutadans i col·lectius han ofert la seva ajuda per trobar-la, com és el cas de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Valls, que es van posar a disposició de la policia catalana per ajudar en les tasques que fos necessari. 


Comentaris

envia el comentari