YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Troben a Barcelona una noia desapareguda des de fa una setmana a Toledo

La jove s'ha presentat voluntàriament en una comissaria dels Mossos d'Esquadra

Buscan a Silvia del Viso Lafuente, desaparecida en Toledo el 6 de diciembre
Silvia del Viso Lafuente, la jove desapareguda a Toledo que ha aparegut més d'una setmana després a Barcelona | SOS Desaparecidos

Una jove de 28 anys que va desaparèixer fa més d'una setmana a Toledo, i de qui no es tenia cap rastre, ha aparegut aquest diumenge, 16 de desembre, a la ciutat de Barcelona, segons 'España Diario'.

 

Concretament, la Silvia del Viso Lafuente va desaparèixer fa 10 dies, el passat 6 de desembre, a la província de Toledo, però va ser fa un parell de dies quan la notícia de la desaparició va arribar a la majoria de mitjans de nivell estatal. 

 

La jove desapareguda s'ha presentat voluntàriament en una comissaria dels Mossos

Probablement ha estat aquesta la raó que ha portat la Silvia a presentar-se voluntàriament en una comissaria dels Mossos d'Esquadra de la capital catalana, fet que ha portat a desactivar l'alerta de persona desapareguda. 

 

La mateixa associació 'SOS Desaparecidos' ha explicat a través del seu compte de Twitter els fets, anul·lant la cerca que feia dies que corria per les xarxes socials. «Un cop més, gràcies per l'ajuda en la difusió de les nostres alertes #Desaparecidos #sosdesaparecidos #Missing #España #Toledo», ha estat el missatge que han publicat a la xarxa social. Amb el text, han pujat també una imatge del cartell de la seva desaparició en el qual informaven que l'alerta està desactivada i que s'ha trobat la Silvia en bon estat. 

 

Localitzada la jove de 14 anys desapareguda al Baix Llobregat

Fa només dos dies, el passat divendres, 14 de desembre, que es va localitzar a Catalunya una altra noia que havia desaparegut. En aquest cas es tractava de la Núria, una jove de 14 anys de Castelldefels, al Baix Llobregat, de qui feia tres dies que no se'n tenien notícies.

La jove va aparèixer sana i estalvia, tal com va comunicar la policia catalana a través d'un missatge compartit a les xarxes socials. En el mateix comunicat van aprofitar per agrair als usuaris la col·laboració en la cerca de la menor. 

Fins al moment no han transcendit més detalls sobre la desaparició de la noia, tant sobre el punt on finalment va aparèixer com sobre els motius que van portar a aquesta situació.

  • Més notícies relacionades: Localitzen sana i estalvia la menor de 14 anys desapareguda al Baix Llobregat

Comentaris

envia el comentari