Troben Marc, el jove de 20 anys desaparegut a Mallorca

La família havia interposat la denúncia aquest passat dimecres

Marc Martorell Preto, desaparegut a Mallorca el 27 de maig de 2020
La família havia interposat la denúncia aquest passat dimecres| 112 Balears

El Servei d'Emergències 112 de les Balears ha informat que s'ha localitzat en bon estat a Marc Martorell Preto, el jove de 20 anys que havia desaparegut aquest dimecres al matí a Palma de Mallorca. El 112 ha comunicat la notícia al seu compte de Twitter i ha agraït als que han participat durant aquest dijous en la seva recerca.

Segons ha assegurat la Policia Nacional, el jove desaparegut ha estat localitzat per un familiar aquesta passada tarda al Port de Valldemossa i l'ha traslladat al seu domicili, a Palma. Allà s'han personat agents del Grup d'Homicidis per comprovar que es troba en bon estat de salut.

La família havia denunciat la desaparició dimecres

La família de l'afectat, Marc Martorell, va presentar aquest dimecres una denúncia alertant de la desaparició. Va ser considerada de risc i es va activar immediatament el protocol previst per a aquests casos. Durant aquest passat dijous, la Policia Nacional organitzava un dispositiu de recerca, a què se sumaven nombrosos voluntaris per localitzar el jove.

A les batudes de recerca també han participat Protecció Civil, Emergències i Bombers de Mallorca i de Palma, així com la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR), la unitat motoritzada i el Grup d'Homicidis de la Policia.


Comentaris

envia el comentari