IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Troben un cadàver en un bosc de Balenyà, a Osona

Els Mossos, que han localitzat el cos aquest dijous, ja es troben investigant la zona

Els Mossos d'Esquadra han localitzat el cadàver d’una persona a prop d’una riera a la població d'Els Hostalets Balenyà, a Osona. El cos policial català, de fet, ha dut a terme la troballa al bosc de l’Ylla, a escassos metres de la localitat esmentada i ja es troben en plena fase d’investigació dels fets.

Minuts després de la troballa, els Mossos d’Esquadra han desplaçat fins a cinc unitats mòbils al lloc dels fets i, a hores d’ara, s’hi troben fent una exhaustiva tasca de recerca de la qual no s’ha revelat cap informació relativa a la persona que han trobat.

Tota una incògnita

El cert és que l’única informació que ha sortit a la llum és que s’ha trobat un cadàver. En aquest context, els Mossos d’Esquadra no han revelat si es tractava d’un home o d’una dona i, per tant, la identitat de l’individu resta encara en l’anonimat.

D’altra banda, la policia catalana ha prescindit també d’explicar quin és l’estat amb el qual es trobava el cos trobat al bosc.

Ho relacionen amb altres desaparicions a la zona

És una de les hipòtesis més concorregudes. Tot i la desconeixença de la identitat de l’individu en qüestió, al llarg de les darreres setmanes es van dur a terme altres denúncies per la desaparició d’una dona que es va escapar de la seva residència d’ancians a la mateixa demarcació.

En aquella ocasió, l’avia, anomenada Pietat Roure, va optar per marxar de la residencia a Tona (Osona). La dona, de fet, patia alzheimer —quelcom que hauria provocat la seva sobtada fugida— i tenia 82 anys.

Finalment, el cas que investiguen els Mossos d'Esquadra també es podria relacionar amb la desaparició d’Antoni Estrada, de 79 anys, a la població de Taradell. De moment, però, no s'ha revelat encara la identitat de la persona trobada a Els Hostalets de Balenyà. 


Comentaris

envia el comentari