Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una funerària deixa el cadàver d'un nen de 7 anys 20 hores al sofà de casa seva a Fuenlabrada perquè la família no podia pagar 1.700 euros

El petit Raúl va morir de càncer
Imatge del moment en què la funerària finalment s'emporta el cadàver del petit Raúl | Telemadrid

 

20 hores convivint amb el cadàver del seu fill petit, mort de càncer. És la desagradable experiència d'una família de Fuenlabrada, a Madrid, que ha passat per un dels pitjors moments de la seva vida. 

 

Tot va començar quan el fill petit, Raúl, va morir després de patir un càncer, a casa seva, perquè així ho van demanar els pares. La família volia que el petit passés els seus últims moments de vida en el seu domicili, i no en un hospital. Finalment, al voltant de les cinc de la tarda del passat dimecres, 21 de febrer, Raúl va morir, però des del tanatori no van acceptar traslladar el seu cadàver fins que van passar 20 hores. 

La funerària va informar la família que havia de pagar 1.600 euros

Segons ha explicat la família a través de Telemadrid, els pares del petit van voler que morís envoltat per la seva família, al domicili familiar. De fet, també van pensar de vetllatori el seu cos al mateix pis, mentre es compleixin les condicions mínimes de dignitat. Ara bé, finalment va resultar impossible, i van decidir vetllar-lo a un tanatori del municipi. 

 

En principi, havia de ser la mateixa funerària qui es traslladés fins al domicili per fer l'aixecament del cadàver, i posteriorment portar-lo al tanatori. Els pares de Raúl, però, van rebre una resposta negativa. El problema va ser que havien de pagar encara un total de 1.600 euros per poder velar i enterrar el petit. 

 

20 hores al sofà de casa seva

Els treballadors de l'empresa funerària van venir, i van marxar sense emportar-se el cadàver de Raúl, deixant-lo al mateix sofà del menjador de la casa, on va morir. Finalment, unes veïnes van decidir ajudar la família, i van vestir elles mateixes el cadàver amb la roba d'enterrament. 

 

Fins i tot es van posar en contacte amb l'Ajuntament de Fuenlabrada, per denunciar el succés, i els van dir que ajudarien la família, però que fins l'endemà a les nou del matí no podien fer-se càrrec. Finalment, el mateix cap del pare de Raúl va aportar els 1.600 euros necessaris per a la funerària, que va acceptar aixecar el cadàver la tarda de dijous, 22 de febrer. Havien passat unes 20 hores des de la seva mort. 

Comentaris