Localitzen sense vida l'excursionista desaparegut a la Vall de Cardós

Va desaparèixer dimarts, i el seu cos ha estat localitzat al costat de la Borda de Gori

Imatge del dispositiu de cerca d'aquest dijous al matí
Imatge del dispositiu de recerca d'aquest dijous al matí | Bombers de la Generalitat

Els equips de cerca han localitzat sense vida el cos de l'excursionista desaparegut dimarts a la Vall de Cardós, al Pallars Sobirà. L'home, de 54 anys i veí de Sabadell, ha estat trobat al costat de la Borda de Gori, a prop del camí GR11 al qual els Bombers l'havien estat buscant aquests dies.

El seu cos sense vida ha estat localitzat a les 11.37 hores d'aquest dijous, després d'haver estat dos dies desaparegut. Ara els Mossos d'Esquadra estan fent els tràmits judicials per poder fer l'aixecament del cadàver.

L'home localitzat sense vida havia desaparegut aquest dimarts, quan havia anat a visitar la zona del Coll de Jou però no va tornar a casa a l'hora que estava prevista. Va iniciar una excursió al matí però al migdia no va tornar a casa, va ser llavors quan la seva parella va començar a preocupar-se. A més, els seus familiars no van aconseguir localitzar-lo al seu telèfon. Després d'això van alertar als serveis especialitzats de la seva desaparició, aproximadament a les 15.13 hores.

Activat un dispositiu de recerca des de dimarts

A partir de la tarda del mateix dimarts ja es va iniciar un dispositiu de recerca per trobar el desaparegut, un grup que comptava tant amb serveis especialitzats com amb voluntaris, entre ells familiars i amics de la víctima. Dimarts se'l va buscar durant tota la tarda i bona part de la matinada, a les 3.00 es va parar la recerca que es va tornar a activar a les 7.00 hores del matí del dia següent, dimecres. Fins a aquest dijous se l'ha estat buscant.

Imatge de profesionals i voluntaris en el dispositiu de recerca
Imatge de professionals i voluntaris en el dispositiu de recerca | Bombers de la Generalitat

 

En total van començar participant en la recerca deu dotacions dels Bombers, també un helicòpter del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) i una unitat canina. Els Mossos participaven també en la recerca amb una Unitat d'Intervenció en Muntanya i un helicòpter, i, com ja s'ha dit, col·laboraven també veïns de la zona i familiars del desaparegut.

El dispositiu, però, s'havia intensificat aquest matí i comptava ja amb la mobilització d'onze dotacions de Bombers en comptes de deu i quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, de les quals dues eren de la Unitat d'Intervenció en Muntanya.


Comentaris

envia el comentari