Pla obert de la zona de l'àrea de servei de l'Ll-11 a Lleida on ha aparegut un cadàver al maleter d'un vehicle

Troben un cadàver dins el maleter d'un cotxe en una àrea de servei de Lleida

El cos sense identificar ha estat localitzat en una àrea de servei de la Ll-11 a Lleida

El cos d'una persona va ser trobat ahir dilluns,10 de maig, a la tarda al maleter d'un cotxe aparcat en una àrea de servei de la Ll-11, en un dels accessos a Lleida, a prop de l'hotel Comtes d'Urgell. Els fets han tingut lloc cap a tres quarts de set, quan un veí ha avisat la Guàrdia Urbana per la forta pudor que sortia del vehicle. Al seu ton, el cos de seguretat local ha posat els fets en coneixement dels Mossos d'Esquadra, que s'han adreçat a l'indret i han trobat el cadàver en obrir el maleter. Segons les primeres informacions, la policia no ha trobat signes externs de criminalitat al cos. El forense haurà de determinar ara les causes de la mort. S'està a l'espera de l'arribada de la comitiva judicial per fer l'aixecament de les despulles.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Detinguts dos homes per estafar-ne un altre de 70 anys reiteradament

Paral·lelament, els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimecres, 5 de maig, a Barcelona dos homes de 65 i 67 anys per presumptament estafar de forma continuada a un home de 70 anys «amb discapacitat física i psicològica». Familiars de la víctima van alertar a la policia en veure com els presumptes estafadors se l'emportaven amb cotxe després que aquesta els fes lliuraments de diners i d'una llibreta d'estalvis, tal com van informar els Mossos el dissabte 8 de maig en un comunicat.

Durant els últims mesos els detinguts havien quedat amb la víctima «simulant ser els seus amics» i havien aconseguit que retirés fins a 1.800 euros del seu compte bancari. El dia de la detenció, la víctima va intentar retirar del banc 12.000 euros, però un treballador de l'oficina es va negar —en desconfiar dels seus dos acompanyants— i va alertar a un familiar de l'afectat sobre la possible estafa. En rebre l'avís, els agents van procedir a cercar als suposats estafadors, els van localitzar juntament amb la víctima prop de l'entitat bancària i els van portar a comissaria.