URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

La policia francesa troba el cadàver de la nena desapareguda en una boda el passat estiu

L'autor del crim es va confessar després que trobessin restes de sang de la petita al maleter del seu cotxe
El cadàver de Maëlys s'ha trobat set mesos després que desaparegués | Cedida

 

  

Els Agents de l'Institut d'Investigació Criminal de la Gendarmeria han confirmat la mort de Maëlys de Araujo, la nena de nou anys que va desaparèixer en una boda a França, el passat mes d'agost. El principal sospitós del cas, Nordahl Lelandais, va confessar que l'havia matat «involuntàriament» després de descobrir-se restes de sang de la petita al maleter del cotxe de l'acusat.

 

Confessa que la va matar «involuntàriament»

Lelandais ja va ser senyalat i investigat quan es va obrir el cas, però no hi havia suficients proves per a carregar contra ell. Transcorreguts set mesos de la desaparició de la nena, ara ja ha sortit a la llum tota la veritat perquè els indicis que apuntaven contra ell han comportat diverses reaccions que l'han acabat influint i han provocat que confessés davant la policia.


Va ser el mateix culpable qui va indicar i acompanyar la policia francesa fins al lloc on es trobava el cadàver de Maëlys perquè el seu advocat, Jakubowicz, li va recomanar que confessés i expliqués la veritat després que es trobessin les restes de sang al seu vehicle. Tanmateix, va defensar que la va matar de forma «involuntària». Pel que fa al cos de la nena, estava amagat a un lloc proper del domicili de l'acusat, concretament, al municipi Saint Fran, a Saboya.

 

Maëlys de Araujo, la nena assassinada a França | Cedida

No se sap com la va matar 

Ara que ja s'ha trobat el cos de la nena, els experts procediran a realitzar l'autòpsia al cadàver per descobrir com va morir Maëlys i el perquè de l'actuació del culpable, ja que Lelandais no ha volgut explicar la seva versió dels fets. L'únic que va concretar el culpable és que la va matar «involuntàriament» i, per tant, la falta de declaracions i explicacions del culpable dificulta la investigació.