Troben el cadàver d'un polissó que va caure d'un avió en un jardí privat de Londres

El propietari del jardí prenia el sol quan el cos va caure | La víctima, que volava des de Kènia, encara no ha estat identificada
La víctima va caure d'un avió kenià que es disposava a aterrar a l'aeroport de Heathrow | Cedida
 

El passat diumenge, 30 de juny, un polissó, encara no identificat, va caure del tren d'aterratge d'un avió de Kenya Airways. L'avió havia sortit de Nairobi, la capital keniana, 9 hores abans de l'incident i es disposava a aterrar a Heathrow, l'aeroport més transitat de Gran Bretanya. Així mateix, el cadàver de l'home, que es va amagar dins l'aeronau, va impactar en un jardí de l'àrea residencial de Clapham. El terrible accident ha commocionat els londinencs que no només lamenten la tràgica mort de l'home sinó que empatitzen també amb el propietari del jardí que prenia el sol quan van tenir lloc els fets.

 

«Vaig escoltar un 'boom'. Al principi vaig pensar que era un sense sostre que dormia al jardí», relata el veí del propietari del jardí, que ha volgut mantenir l'anonimat. «Portava la seva roba. Vaig observar atentament i vaig veure que hi havia sang en els murs del jardí», recorda explicant que va arribar a la conclusió que el cadàver havia caigut del cel. I és que tal com declara l'agència britànica 'Press Association', l'home es va precipitar a una distància d'un metre de l'amo de la propietat, que prenia el sol al seu jardí.

 

 

El cos va caure des de tanta altura que va deixar un forat a la gespa i una llosa al jardí, tal com es pot apreciar en la fotografia que va compartir ahir el tabloide The Sun. El veí assegura que la raó per la qual el cadàver estava intacte és perquè «estava com un bloc de gel». La víctima però, encara no ha estat identificada, tot i que es va trobar una bossa, aigua i menjar al compartiment del tren d'aterratge de l'avió. La Policia està realitzant una investigació incessant per determinar les causes de la mort i saber la identitat del mort.

 

Les declaracions oficials de Heathrow

Un portaveu de l'aeroport de Heathrow va declarar: «Estem molt tristos i commocionats per aquest incident i els nostres pensaments estan amb tots els afectats. Com a prioritat, estem treballant amb totes les parts interessades rellevants, incloses la Policia, Kenyan Airways i les autoritats de Kenia, per establir els fets que envolten això».

 

No és la primera vegada que passa 

Malgrat que aquest tràgic accident pot sonar inversemblant i únic, no és la primera vegada que té lloc, tot i no ser comú. El setembre de l'any 2012, un jove de 30 de Moçambic va morir en caure del tren d'aterratge d'un avió provinent d'Angola. El cadàver va ser trobat a la vorera d'East Sheen, al sud-oest de Londres. Paral·lelament, l'any 2015, el cos d'una víctima, per la mateixa raó, va aterrar a una botiga de Richmond.

 

També et pot interessar...