rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ MÉTEO

🌡 Dimarts amb forta calor a l’interior i cels generalment assolellats

Troben un cadàver a la Tallada d'Empordà i els Mossos sospiten que podria tractar-se del desaparegut de Garrigoles

Un grup de caçadors va trobar-lo
El desplegament dels Bombers per localitzar el veí de Garrigoles el passat agost | Bombers

 

Un grup de caçadors va trobar aquest diumenge, 18 de febrer, un cadàver en molt avançat estat de descomposició al fons d’un torrent d’un bosc de la Tallada d’Empordà, al Baix Empordà.

 

Segons els Mossos d’Esquadra, podria tractar-se del veí de 85 anys de Garrigoles, al Baix Empordà, que va desaparèixer el passat agost. No obstant això, cal esperar que se li practiqui l’autòpsia per poder confirmar-ho definitivament, tal com informa el ‘Diari de Girona’.

 

Els Mossos van rebre l'avís de la troballa pels volts de dos quarts de tres, després que els gossos del grup de caçador localitzes un cos sense vida a una zona boscosa de la Tallada.

La documentació correspon al veí de Garrigoles

Segons el rotatiu, un dels motius que ha portat als Mossos a sospitar d'aquest veí del Baix Empordà és que, a més del cadàver, que gairebé tot ja era només esquelet, hi havia la roba del difunt, així com la seva documentació personal.

 

I és que aquests documents identificatius corresponen a Jordi Coderch, el veí de Garrigoles de 85 anys que va desaparèixer el 31 de juliol i que patia alzheimer i del qual no se sabia el parador. 

 

A banda de la documentació, els agents també van trobar la roba que portava l'home el dia que va desaparèixer. Segons va descriure la família al seu dia, el veí de Garrigoles vestia pantalons llargs foscos i una samarreta blanca. 

 

 

 

A l'espera de l'autòpsia

Cal recordar que efectius d'emergències, Bombers i Mossos d'Esquadra, amb diverses unitats i dotacions, van buscar el desaparegut pels municipis de Garrigoles, la Tallada d'Empordà i Viladamat durant diversos dies.

 

Finalment, però, el 4 d'agost se'n va deixar de fer la recerca intensiva sobre el terreny a l'espera de si arribava algun element per poder seguir amb la recerca en algun punt de la geografia del Baix Empordà.

 

Tot i això, encara falta saber la causa de la mort. Tot apunta, però, que va ser accidental i que l'home hauria caigut al fons del torrent de la Tallada d'Empordà on els caçadors van trobar aquest diumenge el cadàver, segons publica el mitjà citat. 

 

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris